[ATTACH]
Русофили во Македонија еден руски класик немаат прочитано.
Ustvari kako mu se obrakjame na chat gpt e kakvi sme realno bez maska :wasntme: mada ja i onaka sum bez maska..mu se obrakjam so te molam, fala, sve...
Даа, фала. Ги гледав овие ама такво баш не ми текнува дали видов а ми се допадна.
Овие неспособниве изнесоа докази таман и Палчо да си оди слободен. И да го осудат таткото, може да го осудат проформа за времетраевње на она досега...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Елисиум, Битола. (pt.2)
морам да се цитирам, заборавив да напоменам дека се јавуваат халуцинации, допирни, визуелни, звучни...
Девојки дали некоја од вас има примено Овитрел на денот на трансферот и плус уште еднаш на 3-4 ден од трансфер?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Пионерски, Битола. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH] Елисиум, Битола. (pt.1)
Влијае и врз самата религиозност на повеќе начини. На пр. некои луѓе гледаат теории на заговор на јутуб/фејсбук за елитни/холивудски сатанисти и...
Е тоа се случува кога си во фаза на REM (rapid eye movement), мозокот е буден а телото е во REM то ест не е будно сеуште. Причини можат да бидат...
Слушнав муабет дека во 7 месец ќе почнело со полагање за лиценца. Е, сега мене баш и не ми е верно – кој ќе се замара со полагања кога од...
Дајте ми предлог што да давам благо, нешто да се мачка на леб, а да не е крем и мармалад..не и давам тоа сеуште, некоја здрава замена да ми кажете...
[ATTACH] [ATTACH] Ракија Бар "Калдрма", Скопје. [ATTACH] [ATTACH] Гет Кафе, Скопје. [ATTACH] [ATTACH] Гала Гарден, Битола.
Има вирус со затнат нос и кашлица? Веќе втора недела тераме..
Колку кратат стандард 30%? Сега беше малово болно не знаев како да правдам па земав одмор
за нанесување на луѓе мислев
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.