Како ви засакаа зеленчук? Вчера што фино и спремив, абе уста не отвори… се фрлив.. ако не измешам со овошје не сака. До кога да мешам така…
Ги порачав тие Oview од 24аптека, ваљда ќе се погодат ајде :D
Цена по договор
Тоа е моро рефлекс кај твојата, ова е сосем поразлино. Сосем нормално нешто е и твоето, како расте полека ќе се намали, и скроз ќе исчезне до кај 6...
Мене па ме тера стално да го возам, за да пиел господинот и на се нешто забелешки има… многу брзо менуваш брзина, лошо фати лак, касно кочиш.. му...
Мојава исто прави а нема ни 2ипол месеци, којзнае што ме чека значи… Ноќеска после доење се искака се олесни а со тоа се расони и после пола саат си...
Уште не проба со секс? :rofl: ајде вечерва таман па утре да биде денот Д :l: Лелеее сега гледам утре петок 13ти
Д: банана, бисквити, шмукалче Бејбилов со овес, банана, јаболко и млеко Р: телешко, батат, тиквица, пченка, карфиол, кромидче В: гриз, Хип јаболко
За крајот од судскиот процес мајката на Вања напишала трогателно писмо за својот ангел, кое, за жал, според зборовите на Маја Мартиновска не било...
Да ги пофалам Синсај достава ми пишеше од 12 до 17 јуни денеска сабајлето ми ја доставија порачано на 1 јуни.
[ATTACH] [ATTACH]
Damn, oва е тој немачки мајндсет. :D
Devojki kolku nokevanja ima vo Sistina ako si so carski? Vecerta pred carskiot i plus ushte cetiri noki ili kako?
Od garnier hair food banana,aloe,papaya site se ubavi
Срцка не заебавај, на која девојка/жена првото сексуално искуство и било уживање? Да, сите сме сексуални битија ама и емотивни битија сме. Секое едно...
Не е женското тело дефектно, дефектни се повеќето од машките кои не се замараат да пружат целосно задоволство туку си гледаат они да си доживеат...
40.693
Хахах се надевам. Ама не се осеќам како така :D Па и сите шо прашуваат ми се смачија |( Сеа тетка ми ми се јави вика планираш ли да даваш...
Ја кога имав ш'шкав :D
Сис во Зегин има, ама 2 се во пакување. А добри ти се оние Oview, 5 се во паковање, ама се онлајн сум ги гледала, да прашаш во аптекиве. Ја на...
Оддели ги имињата со запирка.