27.11.2025 Машко
да работата е што не сум од скопје и сакам со едно идење да се договорам со др за пораѓај, да почнам цтг ако треба и да оставам капар. другарка моја...
За каква коса е?
1,5 месец
Леле јас кога се навратам се осеќав како царица сама во соба, јас не сум муабетчика, па среќа сама си бев. Е бев многу возбудена, не спиев скоро ич...
Можеш кога сакаш да отидеш, со тоа што колку порано отидеш толку порано ќе можеш да си ги користиш бенефициите (10% попуст на прегледи, бесплатни...
Која му била целта, зависи од тоа дали тој на почетокот дефинирал што бара од односот? Не е во ред ако гледал на работите неозбилно, а не го кажал на...
dali se gleda nesto
Ви благодарам девојки, ептен се испаничив кога видов колку се покачени.
@Sparkle1985 @GirlLove Фала ви многу
Мамички што имате бебе од 1 месец, како го облекувате бебето овој период? Дали после бањање на пример го облекувате потопло? Исто под клима дали го...
Направи тест за бременост.
Јас отидов кај Палчевски на второ мислење. Имав уреден пап но кај матичната направив и хпв типизација нешто не памтам дали ми следуваше и ми излезе...
Не се препорачува, издржи де некој месец без филер.
Здраво, Имам не редовна менструација најчесто ми касни од 7дена па нагоре зависи, се случува и еднаш на половина година да ми прескокни еден месец...
јас носам и од Зара и од Манго и сум задоволна, за удобност сите штикли ми се со тенка штикла и 10 цм така да не ни очекувам удобност :) ама барем на...
подобро од вчера
Лошо
Дали може од бебе што спиеше во количка и во кола наеднаш да плаче и да не заспива. Веќе 3недели истата песна несака ни количка ни седиште ни...
Воопшто, најнепријстен дел е кога ставаат спекулум како за пред пап. Јас го правам секоја година со пап и ехо во склоп на редовниот преглед.
Оддели ги имињата со запирка.