Ако цркнеш сите ке имаме голем ќар,само сметаш и повеке од доволно.
Изработка на домашни сапуни ми е бизнис идејата...
Па број ги тогаш ако знаеш. Ако кај ќерка ти се 25, а во јасли 1 се еве 10 -12,колку деца во таа споена група ќе бидат летово? На 2 негувателки или 1...
мир
Бевме на ОРЛ, се е во ред. Имаме 2 пати алергии проверувано, не детектираше, ама сметаат дека бил мал, и затоа не покажувало, 4 години е.
Пробај со парче морков, брокула, компир, палачинка. Нема да се задави. Рефлекс да искашлаат имаат.
Разговор
Ќе почне пак. И мојава имаше период, абре ништо да не јаде, дури ни млеко несакаше. Па количина…не и мерам , ниту сум и мерела некогаш. Прееска во...
Па до пред 2 месеци негде, а може и нешто повеќе, заспиваше во 19ч. До 5 ч , со едно до две макс будења за млеко беше само. И тоа не целосно будење,...
Здраво девојки ако можете да ми препорачате од која марка на машина за перење сте задоволни
Лани во waikiki купив преубави, а годинава немаше (барем во сити мол не) така да барам и јас
Супер е, само треба да земам крем сирење. Гледам често правиш чизкејк, од кое крем сирење си најзадоволна? Фала многу :l:
стварно се убави! а материјалот памук е? и дали се проѕирни? од нивната инста страна ги нарача?
И кај мене се двојајчани. Каде да правам?
Лелееее, каде можам џа да го видам тоа?
[MEDIA]
Dali ima nekoja devojka ili zenska osoba do 40 godini sto bi sakala da zamine da raboti vo Germanija, da odime zaedno da delime kirija i...
Супа купечка давате ли ? Мислам на онаа кокошја на Подравка ?
Еве има.. Лиценцата не е гаранција дека дискотеката нема да се запали.. или дека музиката таму е добра, или дека кафето е убаво.. Според мене сите...
Оддели ги имињата со запирка.