Со месо кашичките ми ги јаде 1/3 само дека скоро почнавме
Ние денес се враќаме од Пефкохори. Бебето мое е скоро 7 месеци. Мене искрено многу ми се допадна, посебно за со бебенце. Бевме сместено во Emily's...
Да , таму. А за кое време работи нр знам. Да прашате некој што бил.
Така е да еве два од три куфери ми се спакувани само што не тргнавме.
Никогаш до сега не се сеќавам да сум исчекувала исход на некое судење како ова, се надевам на највисока пресуда бидејќи чувствувам голем гнев. Пред...
Леле ич не ми текна, рицинусово уште каде не ставам, ми е срам да кажам веќе.:tmi: Од таму каде што нарачувам ќе мислат го шверцам :rofl: Навистина...
Ова сум го слушнала и јас некогаш некаде.
Да, го користам веќе 2 недели. Не знам од која аптека го зел мм, ќе го прашам. Знам само дека кажа дека во Зегин не го нашол, од друга аптека. Јас го...
Ама дете не седи водено секако. Јас ги пресоблакам штом излезат од вода, исто и јас се преслакам одма. Не е добро за никој да седи воден.
Zenski imate naracuvano od fashion nova?
Imate iskustvo od krago (crago.line na insta) ?
Можете да ме обоите во плаво :inlove:
Ама не живеам ја Мк и тука брис никогаш не даваат да се прави.. дури ни ренген за пвневмонија. Моиве деца со пластелин мрсули и не им даваат брис....
Не се ни Ваикики и Синсеј, камоли Тему. Пишува и на од Примарк со ув50 ама не верувам. Иначе да одма се менува костим после капење ама додека се...
Брисеви да си бараш да ти дадат упат во Биотек прават, барем мојава докторка или микробиологија на крај крева, од нос и грло брис и крвна слика...
9ти Ноември - Колин Хувер Зима со мирис на капини- Сара Џио Рингишпил - Јелена Бачиќ Алимпиќ
Во пракса јас кога ќе излезе ќерка од вода, барем лани така правев, да и ставам суви алишта одма, или само по памперс и пончо од горе и така да седи....
Е како да не. Со човек можеш да бидеш со години и пак да не го познаваш. Има такви луѓе што можат да направат работи за кои мислиш дека човечко...
Абе сигурно... не чуделе тие 2 месеци и со мимики се разбирале.. Само ете идиот и плиток тип испадна тој..
Многу е непотребно да барате совети од други луѓе да ви ја кажат причината зошто некој со кого вие сте се гледале направил нешто кое што го направил....
Оддели ги имињата со запирка.