Лелелле како ли да пробам се тресам цела кога грицка и јаде сама смоки и бисквити а не па друго ..
На колку дена тие циклусот? Од кога ќе ти заврши, почни со мочкање :lol: За да се ориентирааш најубаво почни од 10ти ден до 20ти ден и односи секој...
Таман е, и јас тука некаде 7 8 месеци почнав со глутен.
Девојки ми треба ваше мислење итно! Се работи за моја блиска. И рекоа дека се работи за вонматерична бремност и нејзината бета е 15000 по примена...
Те прочитав за мирисот. Спомни на гинеколог за тоа, јас се сомневав дека имам останато нешто и прво тоа ме прашаа.
Јас 3 години и немам облечено сандали. Не сака. Ги фрла. ПАТИКИИИИИИИ и се треска од земја. И сеа ќе купам некои од тие шо светат, виде едно девојче...
Цитирам “Врие од стомачни периодов“ - Мојата докторка...така што.
Првата година. Јас вчера и покажував стрелки на саат за да ќути 5 минути, да напраам една фактура оти не можев да мислам шо треба да пишам. И знаеш...
Свекрва ми сабајле дала овес тој од кам што е со банана а 7+ сме па се мислам да не е рано за воведување глутен од кога се воведува?
Дали последната година пред школо на 5год ги запишуваат децата во градинка обавезно или ако има место ?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
И јас така ги облекувам. Не знам дали им е ладно. Дали им пуштаат ладење :wasntme:
Ради ова почнав да си носам вода и нешто благо со мене секогаш кога ќе искочам од дома. Во првата бременост бев прво тромесечје точно цело лето ама...
Zdravo dali nekoj ima odeno kaj kamile od cair ,da spodeli iskustvo dali pomaga i kolku pati treba da se odi kaj nea
Ehe Isto kako za yteha 4 godini odkako prezbori usta ne zatvora..duri mi skisne pa vikam abe traj pa posle ne sine zbori si hahaha inaku da ako mn...
Неколку пати имам пишано, потполно те разбирам, и јас го имам тој проблем со вторава бременост. После второто слошување се преплашив и ми беше страв...
[MEDIA]
Па еве од вчера навака се смирија некако, се надевам вака ќе остане. Фала на сите :l:
Ehee, mene kolkupati mi kazale deka kje me izvestat sekako i nikade gi nemalo.
Може ли да ми пише некој што полагал интерна кај проф.Ирина Пановска Ставридис?
Оддели ги имињата со запирка.