Умрев :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: За муабетот, прв пат откако ја имаме колата јас ја користам за работа мм оди со јавен превоз. И...
Може некој ги платил. За еден ден се прави трансакција. Така е кај мене кога плаќам. Две сметки немам платено (facepalm)
Имате испитано некои плус тестови за нешто?
Кој модел го имаш ? Гледам секаде пишува дека најдобро е седиштето да е ADAC тестирано но седиштата кои се со добра оценка на таа листа се од 500...
Знам дека треба да се платат, проблемот не ми дава да ги платам не можам да ги штиклирам.
Америка се ивзема од се, ама секаде се замешани. Штом ги евакуираа амбасадите, ќе има огномети. Ама изгледа сега 1000 балистички ќе летаат, не 200....
Да е жива и здрава
[ATTACH] Девојкава правеше пред некој ден, прашај ја
Здраво Дали некој знае каде може да се купат оризови кори?
Arena playground, најдобра и голема игротека е супер е за деца, само таму се оди со претходно закажување оти секогаш е полно.
На профилот mamas.macedonia на инстаграм во highlights имаат објавено вакви мечиња, немаше мн друго инфо освен сликите, ама можеш да провериш да...
Ма еве читам и швајцарци ќе почнат да се доселуваат(tumbleweed)
majka pisi mi sakam da se dogovorime .. Bash jas isto barav moeto vnuce ima i mnogu sme zadovolni ❤️❤️
Биљо економијата цвета, 100к евра за назад у село даваат ја мислам полека полека швајцарска ќе почне вода да им носи на нашите, да размислуваме за...
Ние од Декатлон земавме, децава поминуваат убаво, мм се жали дека хиперпигментацијата му е поизразена оваа година ама он е друг левел
Јаков, Тадеј, Јосиф Бисера, Талалеја, Стела
Ми помина стресот, се исчисти организмот од вирусот, ставав маска со масло ко ќе ми текнеше Види, јсекој е индивидуален случај, за секого паѓање...
Ја укинале нијансата Dainty, најомиленото руменило ми беше. :doh: Дајте предлог за некоја слична нијанса, имаше малку шимер, се надевам ќе најдам...
Па зависи. Мојата има за година дена 3 пати црвено грло и уши, само последниов пат на антибиотик другите ги мина со бруфен. Црвено грло најчесто е...
не мора, боље да избегнам nocebo effect :D
Оддели ги имињата со запирка.