@Just_a_kid @Crnookata @IvvaNeo За вас едно прашање, излегувате на дејтови, немора одма да фанете со тој што ќе искочете на дејт, но ако се...
Zdravo, Me interesira koja e cenata za Nifti test sega za edinecna bremenost.Dali nekoj ima praveno sega da spodeli cena?
Zdravo preporaka za depilacija vo blizina na Kapistec?
Не знам по кој рецепт правиш ама еве ти еден совршен, и јас не бев фан на банана леб ама оваа е друго, пробај. Може и 4 банани да ставиш во доза, и 2...
Критика во четири очи е за да се подобриш, а ако некого критикуваш пред повеќе души тогаш е веќе понижување. :)
Штом ти е поважен забавниот дел, ич да не се мислиш. Топ се :D
Чисто да видиш дали ќе има разлика, нормално дека домашни се повкусни.
Не знам дали добро сфатив. Тоа од лева страна е часот кога даваш АД? Бебе има 2 месеци?
Ocigledno samo vo Sk e 45 dena pred termin. Ic ne mi e jasno kako toa moze . Vo sk sekade mi go kazaa istoto deka 45 dena porano fondot otvara...
Е да стварно :D Можеби затоа деновиве не сум се разбудила преку ноќ Не се сетив на тоа :rofl:
Колку што гледам нема втора линија
Јас не гледам втора линија
Исто!
Jas go zemav pred nedela dena, ako mi veruvash prv pat da zaspijam pred 2 i da stanam sabajle vo 9. Bash i po temite se zalev deka pred 5 ne zaspivam.
Да Гомлезе?
Лага Лом јаде хумус?
Не Кадаиф?
Лага ЛПМ носи очила за вид.
2 Иван?
5. Мице?
Оддели ги имињата со запирка.