[ATTACH] Го користел некој за спиење.
Пепко..
Дали во Ремедика доколку си во апартман односно сама во соба може да имаш подолги посети? Некој да останува подолго со тебе? Сакам да бидам сама но...
Госпоѓице, што е смешно тука. Љубовта е бесценета работа. Се смееш на луѓе што умеат да љубат. Остајте ги децата нека се сакаат. Од вакви како вас не...
Мислење и искуства за Скијатос дали е раздвижено навечер и какви се плажите, цените? Планираме да одиме крај на јули.
@Cosmi како може една градинка да си дозволи да остави 40 деца на една воспитувачка? Те прашувам пошто очигледно си запознаена, сериозно ме...
Веројатно 3тиот ви е тоа, тој почнува во 12 и треба да трае 1 недела, а 4от е од 14.5 :)
Ние сме демек во убавиот дел меѓу 4 и 5, ама мене некако не ми изгледа убав :D Денес заспа во 23. Се нема десено откако и направив рутина на 6...
Не ти треба печат од педијатар, ама здравствена книшка за бебето да. Во Завод знам носеше мм, мислам дека и боледувањето го носеше тогаш, ама имаме...
Да ти кажам искрено најмногу ми е за на плажа, а таму така и ќе биде. И онака пола цицка е надвор во купачот, па сеа за уште малце. Инаку да, знам...
Имам и јас посебно на левата бумбар ми е и ми трне..со ладна вода и сол си ги држам во леген 20 мин како да ми е подобро после тоа од утре сум 35та...
:*
12 години, а можеби и повеќе..Дури и времето го оставив колку долго помина а јас се уште размислувам како си ти..Немав никогаш близина со тебе, преку...
Што да се превземи за укоченост во кичма? не можам целосно да се наведнам како фатена сум и повеќе од тоа што можам е веќе многу болно
Здраво, каде можам да однесам фустан да ми го испеглаат со пареа? Дали пералните нудат таква услуга?
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
Даа, и јас и земав од таму, преслатки имаше, и ги пробав годинава, сите ги надраснала. Пред некој ден шетав во Капитол во Ваикики, ниедни немаше....
Тие мислат дека те зезнале,а уствари сами се заебале.Ама толку им стига јбг.
Колку пати да кажам? Ако не молчам и не реагирам, не значи дека не приметувам разлики во однесувањето. Не ме правете будала, смешно е.
Оддели ги имињата со запирка.