Да серијата е предобра цело време нешто се случува, едно дејствие не трае по 10 епизоди. Бап ми е жал за Парс...и Дерија што истото и ќе го...
Најважна е твојата среќа,немој никој да слушаш ни мајка бидејќи ти си таа што ќе живее со тој човек а детето прифати го и со него имај деца .Што ако...
Да, се плаќа . За цена не знам точно 5-7е . Види на нивниот веб.
Ima spisoci od polozeni od 13 i 18.08 za teoretski i prakticen del objaveno na ministerstvo
За ништо не си виновна ти. Ти НЕ си одговорна за туѓи постапки. ТИ си повеќе од доволна. Тоа се слабичи. Фокус и работа на себе. Хоби, активност....
Во погрешна тема сум го поставила прашањето, сега гледам не можам да го избришам мислењето..
[ATTACH]
@Lily12 ти ги прочитав мислењата и кога си пишувала дека се разведуваш си имала 33 години, а сега 30 години, се сум мислел дека годините напред идат,...
Да, он планира веднаш кога ќе се всели да почнеме заедно да живееме и понатака се разбира,ние сме 8 години во врска и он највеќе го купи станот за да...
Здраво девојки. Имам една за мене голема мака и не бев сигурна каде да го поставам прашањево. Имам 30 години и живеам во мал град во Македонија. Пред...
Не 3 грешка си 2 дена пишувам. Фан сум на неговите хитови и едвај чекам да направи солистички концерт :dance:
Леле и мене баш денес ми излезе тој рил и дојдов во темава да напишам за тоа и гледам ти си напишала. Цело време сум на комјутери, 1000 shortcuts за...
Херпес е, ацикловир ставај и 5 дена. Ноќе пред спиење, да не го чепка одма.
Такво е, лошо дете за спиење :D И дававме Бкомплекс еден период и еве ја опраена е :D.
Што е толку муабетов со Спасен, 3 ден мислам веќе пишуваш за него, што кажал/направил?
Како сте задоволни од Balea Professional Glossy Brown? Ја фарбаат многу косата?
Kje ima uste nekoja godina dodeka da zavrsat tie sredno
земи сапун на мерикс или од дм до 80 ден се макс Мокриш флека мачкаш со сапун остави саат и пикај у перална Се испаѓа А можиш и омино бјанко и тоа...
Оддели ги имињата со запирка.