Изгледа разбрав од што ми е не ми е од ништо од наведеното. Јас порано кафе во уста не ставав и сега не ми е убаво, ама почнав секоја вечер да пијам...
Во Скопје живееш? Мајка премногу е облечено, за 30 степени. Мојата спие само по боди, не е ни покриена, не сака. Земи шпикозни по кратки и можеш со...
[MEDIA]
Сеа тој со парцелата ќе си го минира просторот и само тој ќе знае како да помини и оп викендичка негова. 8)
9 недели + 2 дена сме, втор скок најверојатно, ама па ни до сега немаше некој ред со спиењето. Од сабајле кога станавме беше будна 4ч, па имаше...
Има и во сити и ист гејт, солидни се, со фотеља, маса за пресоблекување, чешма за раце да измиеш. За таква облека најдобро Ваикики ама прошетај може...
..зашто сето е минливо и менливо, ама времето поминато со тебе дава друга димензија на смислата. Сето надвор од тебе е толку никакво, пусто, лажно. И...
Од воведување вкусови. Ако доиш, нуди града почесто.
Време дека е жешко му давате вода??? Од колку месеци почнавте вака тие што ве фатил летен период а не биле 6 месеци
Гледав од чико имаше,од бекутан ама од чико најфалено е што читав
Дали АВРМ ги покрива трошоците за бизнис план? И отварање на фирма? Не ми логично да платиш нешто што сеуште го реализирам... Јас се залуфав се...
Не би требало да е инфекција. Ако не гнои, не.. Ама крвта мораш да ја исчистиш убаво со хидроген, никаква штета нема да направиш... и после околу и...
Не. Кивилџим го направи правилното како што треба според закон. Она и претходно им кажа на сите дека кај неа нема попуштање за никого. Тоа што Омер...
Ајдееее што убаво утешивте. Дали сте бе вие нормални? @Bettina23 не ги читај експертиве.. аман не се потресувај уживај си во летот.
Мајки со бебенца и тодлери дома, дали и колку време не ги носевте во градинка поголемите деца од доаѓање дома од болница? Јас моево планирав 2-3...
Да, пронајден е официјално жив :inlove:Фала Богу
Прости ми Боже, ама последно време за овие деца коцкари човек да земе еден стап. Кинат нерви, живот на своите, па и на крај бегаат од дома. Осет да...
Прв пат ќе пробувам рутина за нега на лице, имам комбинирана кожа, повеќе накај мрсна и црнки на лицето. Со помош на Чат ГПТ формирав дневна и ноќна...
Vcera nervozno i napnato denes kako polesno da disam i sum realno mnogu podobro.
И на глава од маслената купка. И син ми исто имаше лишајчиња кои со ништо не се губеа додека не земав биодерма. Ќерка ми исто откако се преселивме и...
Оддели ги имињата со запирка.