[ATTACH]
Сите си кажуваат свое мислење и совети како успеале во справување со бебињата посебно тешките први неколку месеци. Јас бев како тебе НИШТО не знаев...
Уште 11дена….:l:светлата точка во сите овие проблеми што се случија деновиве, а особено денес ;(
Dali znae nekoj so e od veles kade mozam da si napravam svileni trepki i kontakt
И мене ми е така..:)растат нормално е,ноќна птица ќе ти биде бејби можеби..јас се прашувам тоа..ако се буди вака и моево ќе биде ..
[MEDIA]
Со лаги можеш далеку да стасаш, ама нема кај да се вратиШ. Да ја затвориме, и онака премногу - расприкажаната ноќ. 8-)
Во Ин Дент, без закажување.
The Royals (2025) - нешто поинакво од класичните индиски серии. Оваа прилично ја влечкав, настаните не беа нешто посебно (освен несвојствени за нив,...
Мир се нема, како си ги смирвате бебушките во меше ? Органите ми ги преврти овие два дена, кога ќе удри мислам матката дека ми ја превртва, ептен е...
Фала ти многу мила за одговорот. Па повеќето од времето сосема сама. Поголемиот товар е на мене, хранење, перење секој ден, некогаш и по 3 машини, а...
Прво би учела средно економско,па да можам подобро да одберам факултет од областа на економија(од дете многу сакав математика се на статистики и...
Сега пред 1 месец, кога бев за вадење на умник...исто така ме испратија за панаронамско снимање на горна и долна вилица, и не бев никаде приватно,...
Без термин за Скопје чудно ми падна, затоа.
ми се плачи
Ми се оди на одмор,да се одморам и релаксирам барем на една недела..на толку стресови,нервози па и раскинување вчера.Се во едно ми се собра,па би...
Па, ако е тоа што мислам ( за снимањето), се извршува за 1 минута максимално, може затоа има - дека нема потреба од закажување. :)
Ja nemav nikakv simptom ama bas nisto duri i Tashe go prasuvav na Eho "ama sigurno li sum.bremena doktore" pa eve me 9 nedeli bremena❤️ taka uzivaj...
вратите за кај гатачката ми се отворени :rofl: jk Немам појма само во тој момент пред да ја видам пораката помислив дека некако сум блокирана, како...
Nemoj samo kaj gatacka :D a sto bi znacela porakata na etiketata? :?:
Оддели ги имињата со запирка.