Кај мене исто од радозналост или љубомора не знам проба големата ама не и се допадна. Да сака би и измолзувала... Пред некој ден па да цица сакала...
Абе, глупи прашања :^) Искуство кај ќе стекне ако не во болница? На бензинска пумпа ли?
Ќе те фати алкохолот :drunk:
Не можам ни јас ми се смачи..:) А имаш сигурно од возачката картонче со крвна група,доколку имаш возачка.
Не, обожавам што сум женско. Тоа ти е најбоље, женско со машки мозок. :D
Дали знае некој да ми каже инфо дали утре ќе работи зоолошката во Скопје дека е државен празник?
[MEDIA]
Majki od bolnica kozle ni zapisaa 2x20 kapki maltofer, ne e toa mnogu na den? Hgb 101
Сме патувале и со ранци, пелени ке купиш таму, носиш само тоа што ти требааа буквално на недела дена бевме за сите тројца по ранец стаса се :D
Дали имате добиено исплата за Јули?
[ATTACH]
И мене ми каснеа џа димери, а картончето со крвна група планирам во вторник да го побарам затоа што тогаш имам термин на трансфузиологија. Не можам...
во микро никако, а и да врие не. или како феникс, или под млаз врела вода на чешма. јас најчесто како тебе од претходно сум го одледувала, и после...
Сакаш да кажеш дека се дружиш додека има взаемна корист а ако тоа се смени гејм овер :)
И ќе ти дадат ваучер за донор Кај нас беше така. Си плативме приватно и фала му на Бога успешно
Леле прееска си викам зошто веќе со години се дружам само со мајки што ги чуваат децата во стаклено ѕвоно. Сигурно има некоја причина ама еве сеуште...
А мене што ми е гадно да пробам? Не можам и крај. Па кога ќе го видам мрсното одделено горе ми се приповраќа дури. Маж ми лизнува, ама го гледам и...
Помали гради > поголеми. Пошто не мора градник да носат. Реално благослов е. :D
Тие што им е неудобно да носат прслук, само не нашле доволно удобен прслук.
Оддели ги имињата со запирка.