Не зборам за оделцата, јас имам само маички, секако на остатокот од телото го мачкам. Под маицата не го мачкам бидејќи лепи. И во 8 сабајле одам на...
Па не испрецизираа а и јас не препрашав дека некако во глава си имав ставено дека е рано од сеа да и давам велат се оптеретувале бубрезите
Бебето навечер ми се поти многу во косичката :sweat: На грб не е жежок, таман си е, ама не знам зошто толку многу поти во косата :| вода му течи,...
sinsay
[ATTACH]
По колку ти рекоја да даваш неколку лажички или?
Знам за онлајн, барав негде физички да одам да си купам
Мене ми имаат одложено трнсфер поради висок прогестерон.Провери уште еднаш не си ги троши ембрионите додека не се средат хормоните
Може ако е полесна сообраќајна несреќа. Зависи за каква ситуација се работи.Во сообраќајна несреќа каде што автомобилот изгледа како згмечена...
И мене 2 педијатри ми рекоа дека можам вода да давам на 2 ипол месеци ама шубе ми е не сум дала гледам сите чекаат додека се почне со храна па тогаш
Zenski proveruvav hormoni na 3 den sakav da proveram za da pravam transfer mi izleze insulinska rezistencija i prolaktin pokacen a lh povisok od fsh...
Ист распоред на одење на плажа имаме, ама не се согласувам дека не треба да се користи фактор во тие саати зошто и тогаш сонцето не е наивно....
Како сте
..во заблуда си со колата. Какви баналности се случуваат, па и не баш можеш да стигнеш и да ти треба помош. И не секогаш е во прашање имање брзи...
Ама затоа се вика рутина, затоа што се стекнува. Не може од еден ден, секој ден ја правиш истата, ќе и створиш навика. И кај мене не бидна од ден, си...
Како им се движи тоа оценувањето некои викаат со проценти било,ако некој знае колку проценти треба да имаш за да поминеш па макар и со 2?
Колку што можеш финансиски и мислиш ти дека е доволно. Нема тоа правило за внукче од брат сестра. Јас за моето за крштевка купив златна алка 150еур...
и јас го препорачувам спрејов, овде го прочитав, ептен помага, а во систина ми рекоа само со вода да се мијам :D
Каде можам да најдам ромперчиња за девојче година ипол?
Мислам се различни обичаи. Нас во сб.Богородица Калишта Струга ни рекоа одма да ги оставиме надвор да догорат и не кажаа за причестување на детето...
Оддели ги имињата со запирка.