Ај да пишам тука па може ќе ме посоветувате. Ден 1 без пелени (вчера): за какање си кажуваше без проблем, за мочкање се измочка 2 пати играјќи се....
Нема такви жени. Јас не знам таква. Или имаат многу помош од други, или лажат. Јас идам 8 саата втора смена, ниту ручек иам секој ден, поретко неам...
[ATTACH]
Помина време ама да ти пишам. На мојата не се гледаше баш убодот, кај веѓата беше и окото скроз и се затвори. Тогаш др ми рече дека може да дојде до...
На маж ми му ја побараа мојата лична карта. Јас надвор го чекав. Он го носеше и имотниот лист.
Син ми 23месеци разбира се што му зборува дава ако му кажеш нешто да ти даде знае да каже како се вика што е око нос знае си игра сака деца многу...
Цццц... Дај пишете ги фирмиве, луѓе...... Па, ко ќе ми кажат дека имало фирми јаки и ептен биле фер или не знам што.
Posledno Lekarski I ANB vekje mesec dena nema info
Оф тешко карго, многу се големи деловите и може само да се оштети. :(
И програмирањето не е тоа што некогаш беше. 8-| Во лудиве времиња во кои живееме нема веќе гаранција за никоја професија. За жал. (Освен нели ако не...
Доењето е одлука на мајката и бенефитите се докажани научно, но пробај да не си ги земаш при срце коментарите и советите зашто не сите се злонамерни....
Ќе ти даде со прекин во исти месец?
Прво жал ми е:hug: Ја никого немам намера да бранам ама ваков неинвазивен тест не треба да е конечна одлука за дали треба абортус или не. Затоа е...
Пред колку време се канат законитите и за кого се носи погача?
Здраво, земени сме веќе 2 години и уште тогаш се договоривме дека не сакаме бовчалаци, ни купија само злато на двајцата. Е сега, летово ќе правиме...
Колку време пред ручек и даваш да цица? Нормално е и мене такви ми беа, додека да се навикне телото дека треба да го рипнеш тој подој. Ако јаде цел...
Боди тргај одма, а иначе по куси се облекувај го и сабајле трењерка на него, па ќе си ја доблече. За сандали.. не знам шо да кажам, јас не сум сакала...
Пери слободно.
33 треба.
За жал ..
Оддели ги имињата со запирка.