Осекам притисок доле во стомакот и вагинална болка . Исто осекав болка и од папукот надоле, ќе се смиреше па пак како контракција некоја. Чим...
..ако тргнеме од тоа како одат вработувањата во библиотеките, не ме чуди воопшто. Ред има(ше) со постарите, дел во или на чекор до пензија. Ова...
Јас никогаш ја немав оваа заблуда. Знаев дека ќе е бесен како сестра му. Само што исто ич не се нервирам сега, навикната сум си. Мајка ми вика треба...
Умрев од смеење.:rofl: Старо е, ама ја листав темава, зашто и мојава е манекенка.. па да не се грижам и наидов на ова и се помочав.:rofl:
Zencinja da prasam tuka,poaktivna e temata. Dali pri boleduvanje vo tekot na bremenosta koe boleduvanje se prodolziva sekoj mesec so prethodno...
Флерт е голем збор за гејмери. :D
Дека прашав кога почнав со боледувањата ми кажаа дека кога ке ми заврши породилното ќе можам да користам 13 останати денови од 2024 и цел одмор...
Ако мислиш како Тејлор Сфивт или Сабрина Карпентер, тие носат посебни хулахопки :$
Леле исто прави и мојот :D поткашлува или вика :rofl: малку ако не го регистрираш и вика налутено. Ние утре 5 месеци... Деновиве спие со кренати...
Смее затоа што потпишуваш договор за одмор што и како ке се користи и доколку потпишеш дека за таа и таа год така ке се користи одморот а не го...
А каде точно ја чувствуваше и дали брзо се смируваше? Среќа што си отишла сепак. Јас чувствувам од двете страни, де на една страна на долен дел од...
Utre odime vo Idadija za prvi vakcini na 2 meseci, momentalno sme 4600 kg , denes maticnata ni kaza deka so 4kg moze da se primat vakcini a tuka...
Фалаа :inlove:
Сега само што пишав одредени да речам, болни зборови, чисто да пробам, ми ги избриша. Ептен добар психолог е:D
Кај син ми чешањето се смируваше повеќе од пудрата отколку од пената. Само што ќе видев дека почнува да се чеша одма го мачкав на ново. Има врска и...
Можно е да имам и песок или камен во мочните канали според мокрачата па и тоа допринесува за болка плус. Сабајле ќе прават дополнителни испитувања па...
Мојава докторка вика 1.5 саат после доење да и дадам. Е сега на мојава и доаѓа тогаш време за дремка, па да спие одма после кашичката може да е...
Мами 10 минути од града е премалку за надоаѓање млекце. Истражи cluster feeding.
Законски одморот не смее да пропадне доколку си користел боледување или породилно.
Панорама се најдобри за близнаци.
Оддели ги имињата со запирка.