[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
40.706
smokic
Прашав бидејќи познавам сличен случај каде што градинката помогна многу. Откако детенцето тргна во градинка, почна да се забележува напредок. Секако...
Во 33та бев на одмор во сред јули со плус две мали деца. Супер поминавме, водата е претопла, по цел ден се бањавме. За да ја избегнете гужвата ќе си...
https://ivakrasivadietplan.mk/%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%...
Ги има ли Бронховаксом некаде во Мк?
:l::l::l: Еве сум :bandit: Таман ќе се решам да пишам на некоја тема, ми се затвараат очите или пишти некое дете :D Денеска lazy saturday, со маж ми...
Да. Тако?
Сеуште не, септември ќе почне, тогаш место добиваме од сестра му..
Сонцето веќе не е тоа што беше. Има осетливи деца со осетлива кожа. Убаво што кај твоите нема реакција, така и нека продолжат. И јас мачкам ама не...
Мислев дека мешањето во туѓи животи и пикањето нос во работи што не ги засегаат нив се за малишани и недозреани лица без попаметна работа, не за 40+...
Фала ви, ќе ги контактирам. Важно ми е да се убави да, ама па и на вкус да се пристојни
Да. Гиро?
Фала ти на споделеното искуство, ми значи многу :l:
Јасно. Од дтп ревакцината и моето крена температура. Од ниедна предходно немаше реакција, чак и ммр а од дтп да. Инаку со деце е така. Уште многу...
И јас имав чувство дека сум го изгладнела, особено дека имав гестациски и многу пазев, мислев поради мене е мал, ама на крај постелката кога ми ја...
Значи, како успевате да му ја одземете радоста на човека...Махери сте за тоа. Не ми се постои ради вас. :swear:
Па во 33 недела беше 1980 грама измерен, во 34 + 2 кога бев во Жан Митрев беше 2 200 грама, така да мислам дека напредува. Првично бев скршена во...
Земај магнезиум и парафинско масло. Ќе се регулира.
Оддели ги имињата со запирка.