Понекогаш многу се каам што одбрав семеен живот...
јас ставам од сам старт поради крварење тогаш уште во 6та Нед и сеуште ставам Треба до 34-5 Нед така ми кажаа Никој не ми напомена дека има некое...
Мислам дека кај тебе е проблемот што не си сигурна дека она за што мечтаеш ти е истото што го сака и он.. На секого различно му се движи животот,...
Јас не можам да кажам нешто шо не е опфатено веќе. Можам само да кажам/дополнам дека никогаш не сме сакале кога родители не споредуваа со други деца...
Не се нервирај. Едно чавче само, не поќе
Ама ти сепак си го однела! Не си оставила на времето да покаже дали е се ок и не си се водела само по сопствена проценка. И тоа што ти потврдиле...
Јас сум запрепастена од предлогот. И то како некој шо има пиено дур се напрај ѓон. Знајш колку луѓе почнале да пијат за да ги удат чувствата и...
Продавам Redmi Note 11pro 5g
Јок, никако…
Да, ок се сирупчињата. Антисептик [SPOILER] Има и поголемо пакување што е поисплатливо, ама мене ова малечково ми е попрактично. Или било каков...
Аплицирав баш за оваа позиција пред недела дена, ама не ми се јавија. Друго не би знаела да ти кажам... Инаку, сакав да прашам за Јупитер БПО. Знам...
Јас што симтоми имав, последната менструација ми беше малку повеќе болна и долга поради биохемиска бременост што имав , па ни на крај памет дека одма...
Немам голем круг на пријатели, но од тие што ги имам има и мажени, и во врска, и сингл. И јас сум сингл (во фамилијата само јас и малите братучеди...
Побарај има тема на форумов 'Кломифен и бременост'
Мислам дека можда е недоразбирање овде, невозможно е да прескокнеш прв скрининг, обавезен е. Инаку сакам да кажам дека сум задоволна од Биотек за...
Ние не живееме Мк затоа не пишав име на кесички ама прашај аптека нешто за против пролив ќе ти дадат. Спреј има и во Дм воопшто не печи на рана ама...
Хаха јас и утрогестан и циклогест по две и се отворив во 32ра, ништо душо нема тоа везе, помага колку толку ама дека може да влијае до тоа да не се...
Yeap...
Ефералган и Аериус ќе одговараат да ги носам? Какво антисептик спрејче? И од кое кремче за модрици? Како од Марс да сум со прашањава, ама мојава...
Примолут нор ги имам пиено за да ми дојде циклус .
Оддели ги имињата со запирка.