Не си прв избор, си прават ранг листа. Ако тие прво избраните ја прифатат понудата ги викаат и гледаат дали ќе се снајдат. Ако не ја прифатат вртат...
Ако на некој случајно му одговара текстот како декорација за роденден и крштевка, го подарувам. [ATTACH]
Cestitki ziva i zdrava neka Lele site me pominavte kaj vaka
Честитки, да е здрава и жива и голема да расте и да ве радува цел живот :inlove::l::hug:
Малиов кога почнавме со молерс си го пиеше без проблем и после одеднаш почна да го плука. Денес пробав друг вкус, џабе не сака. Е сега не ми се...
Не се сомневам, но друго контролно тело нема… :(
Честитки мама, жива и здрава принцезата, цел живот да ве радува :l:
Имам едно прашање. Во преддоговорот ни стои член и ставка дека доколку не ни се одобри станбениот кредит секако продавачите би ни го вратиле капарот...
Со еозин, црвена вводс. Поминаа за три недели
[ATTACH]
Тогаш повикај се на датумот они што ти го кажале и пиши им дека не си добила одговор од нивна страна за тој временски период, ако може да те известат...
[MEDIA]
Не Бри сирење?
За 10тина дена, мачкав Џинџира спреј ама и не мора.
Дали некој има вакво нешто за продавање?[ATTACH]
Ve molam za iskustva
Девојки се роди и мојата принцеза. Памукче мое бело.:inlove: Сега животот има вистинска смисла :inlove:
Ние ја имаме на чико. За сега вска е супер транспортерот и корпата. Тие ги имаме пробано. За тркалцата и мене ми беше истото дека помали дали ќе се...
Знам што прашуваш :rofl: Немам дормео јастук. Имаш ли црн филџан за кафе?
Оддели ги имињата со запирка.