Ми треба nail studio во Битола кај шо прават ombre nails, оти студиото кај шо одам не прават. Предлози?
Ќе се шета денес накај градски парк со пивце
Оф пиши како ќе успееш. Јас дневните дремки конечно ги направив безконтактни еве 2 недели веќе ама навечер уште не сум ја префрлила во креветче....
Hm имаат, убави се и за во вода, со заштита и на вратот.
Јас сум задоволна од Rimmel Stay Matte.
Само сакам да си одам што побрзо. И искрено не ми е ни гајле дали ќе треба да платам, станот е во ужасна состојба. Што сака нека прави, само да си...
Aj ne zezajte za nemackanja so kremi, toa e nesto sto nikogas ne treba da se izostavi ..Ima tolku izbor na kremi, niti edna krema ne e postetna od Uv...
Токсични нарцизоиди.
@Selena01 ќе ти дадам совет да станеш член на Mieterschutzverein. Они решаваат вакви проблеми. И да си требала да се јавиш на полиција. Сигурно нема...
Фала ептен!
Ептен почнав да ги мразам моторите, поправило летен период. Бучни се, не се безбедни и од никаде нигде се појавуваат… да можам би ги забранила
Искрено не знам што е смешно и за каков притисок зборите. Реалноста во нашите градинки е дека по две групи се спојуваат , по 20 да одат во група тоа...
Здраво.Дали има некоја искуство со абортус со таблети?Направив тест позитивен е,изгледа сум 3 недела
Год. не се секогаш одраз на зрелост, а и да е зрела личноста се случуваат лоши настани кои знаат да те исфрлат од колосек и не резонираш трезвено...
Kako pokaza alergija preku krvna slika?
Јави се телефонски низ банките,и прашај. Да не одиш по пеколов од банка у банка
А некој да знае колку се движи цената за промена на кров ,и колку се движи цената на сите градежни материјали керамида ,дрво.
Од 3.000 до 4.000 €
iskustvo so iva krasiva?
Оддели ги имињата со запирка.