Честитки, да е здрав и жив и голем да расте :l::hug:
@Biljarkata ако се производи од линија на дуќанот, најчесто само менуваат паковање или име, состојките се исти. Ако не се, провери може и онлајн ќе...
Кажете ми од некој што сте задоволни за китење со балони за прв роденден?
Ете видиш како не знаеш.Воспитувач оди во 13 дома, останува негувател во групите од 2-3 и нагоре. Не зависи од градинка до градинка, правилата се...
Од кај се бодињава ?
Некој искуство со Марјан Атанасов за натална?
Добар е патот се вози, за паркинг знам имаат голем и покриен беше за сенка. Ама тоа одамна кога бев пред 4 год
Освен ако не си Ј.Ло па да имаш цел тим да те мачка од сите страни, ќе изгледаш ко со кал шлакана. Батали тоа. Вчера бев на езеро, сите се бели....
Тоа да, околу 2 прсти под капачето да има празнина. Да пукне теглата нема да пукне, само капакот ќе ти летне. Ми са има тоа случено, ама дури ми бил...
Леон има на ул. Македонија, јас сум презадоволна. Откако си купив и ги пробав и купив и на баба ми и на мајка ми и сите ги утепавме од носење
Финтата е што за секој настан за секој концерт полицијата знае и е известена. Исто и за пиротехниката.. не може настан со пиротехника на отворено да...
Имаме со маж ми средно густи коси, ама изгледа моево на дедо му е метнато :smirk: Ќе го шишкам со машинка следниве пати. Еве на сестра ми децава, ко...
Баш те мислев и чекав да пишеш :) честиткииии нека е жив и здрав и само среќа да ви носи :party::l:
Не сум бил во комплексот, но со оглед што е близу до водопадите, а тамѕ сум била, патот е сосема пристоен и нормален магистрален пат. За паркинг сто...
Леле срциња, којзнае колку им е мачно. Ајде со лесно да биде и кај вас :l:
Сите сме бели ко сирење де. Која е поентата на ,,само потемнување, , уствари?:?: Мене ич не ми е забавно, само нешто повлекуваат и менуваат од...
Не сум видел, сега за сега.
Јас мислам дека е генетски. Ако вие немате густи коси џабе кратењето. Порано знаеа женските на кратко да ги пишаат демек густу коси да имале, па пак...
Мислев за тенис и ракомет.
Kaко знаевте дека се наспани и спремни за станување? Мојава станува цица и уште во раце е заспана. Колку пати во ноќта ви се будат бебињата штом...
Оддели ги имињата со запирка.