Леле исто, алапача човече, уста не затвара:rofl::rofl::rofl: ко навиена е, без престан.:whew:
Леле среќа Пресреќна сум. Не можам да ја гледам Панорама веќе :$ А на баба среќно пензионирање и да ужива у пензионерски денови максимално :)
Здраво, имам 2 месечно бебе и сакам да го пријавам некаде приватно, некој со искуства и колкави се месечните рати? Јас сум осигурана преку Еуролинк...
Ќе намалам од утре. Мене ми е зошто сабајле е свежо, ама па со кола оди така да не е страшно. Сандали затворени да, има два пара така по за...
И цел ден да вергла и да збори на нејзин јазик. КАЈКАЈКАЈ e најновото. Плус се научи воздухот назад да си го враќа и наместо да дише таа ги полни...
Јап, кај вас, баш бабава наша се радуваше дека ко за последно лето нема да ака низ Водно.
[ATTACH]
:l::hug:
Дали некој се пријавил преку ЕСИ скоро дали има место ме интересира лани ова време кога отидов ми рекоа све е пополнето па да не одам џабе
Чувството кога цел универзум работи против тебе ;(
Кај мене на страна спие, доеека не се сврти на страна не заспива, на почеток се плашев, сега веќе се навикнав, гледам дека најубаво и е така. Ние на...
Сестре, јас да фатам овулација и ќе идам одма лото ќе уплатам. Шо е ова бе, секој ден ли треба да мочам на стапче за да фатам...
Сега читам да, само летовите до и од Израел биле откажани.
Мене вака бибс ми се дуваа, после една недела. Сега фриг користам и ми се супер не ми се прават вака. Да не ги вриеш?
Кога растат тројки и четворки, колку температура може да качи? На Панцеф сме од петокот заради хемофилус инфлуенца во нос, ама од ноќва со 37.4 е не...
Ние ќе ги носиме бебињата 3+ на одмор наредна недела и ја прашав педијатарот дали да ги мачкам со нешто пошто се препорачува нели 6+. Секако нема да...
Честиткии :l: Гледам и доста мами има преходно честитки на сите , да ви се живи и здрави бебенцата :inlove:
Не се сметам за Русофил , ниту сум наклонета кон други народи до таа мера да ги величам . Секоја држава има свои маани и предности , секој народ има...
Зависи кога требало да добие. Плус ако е во можност нека провери задутре и ќе знае на што е, ако расте тоа е тоа, ако паѓа било биохемиска.
Исто, подлогата ни е смртен непријател. Само во стол да седи на 45 и да набљудува или во количка на тераса како балканска надзорна камера. Ама не ви...
Оддели ги имињата со запирка.