[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Колку време ги имаше тие болки пред да отидеш на хитна?
Женски како сте??? Дали имамее некоја радост овој месец?? :inlove: Јас си порачав од али експрес 40 теста, денес сум 8дпо ии ќе си се тестирам...
Со лесно, среќа што си отишла на време за да може да се среди :)
Втор пат ми се случи за веќе платени замени книги да бараат пак пари. Снешко. Ако се неодговорни е смешно, а ако си почнале дај на прв, втор, трет...
Ова на секој подој?
Леле жено во иста заблуда бев. Нели првото ако е вака така второто бајче, ќе заспива и спие само, ќе цица само од глад и под саат, ќе лежи и гуга на...
Јас не давам 2 пати, еднаш давам на ден по 50-60 грама, најдобро ми е околу еден саат после прва дремка, а 30-45 минути пред да пие млеко. Лична...
Bursa Kebap Evi – новиот вкусен дом во Cevahir Mall Skopje [ATTACH]
Какви ли услови ти понудиле па да пишат дека немаш покажано доволно мотивираност? Мислиш за директор се апликациите... Многу мизерно од нивна страна...
Еден абдејт од мене. Си дојдов јас на хитна поради тие болки и тој притисок што си го имав , грло затворено но цервикс скратен. 11 недела беше 42мм...
Направи уринокултура, тука нема која бактерија е, претпоставувам е обична урина седимент испитано.
@Трагедијаупмм честитки мама , да е жива и здрава малата :inlove:
Па како што ти јаде бебето. Јас пасирав прво и ми одбиваше храна, па пробав блендирано и така си јадеше. Мада варена крушка е мека многу и со вилушка...
Цица по 10мин од града и после тоа плус 60мл мое молзено ако имам или ад.
Зависи каков ти е организмот. Јас удрив на јадење после пораѓај, особено додека воспоставам лактација, а се сушев, ослабев за 2 недели 5 кила помалку...
Сум тргнала ама еднаш кога се враќавме не ни помина низ аеродром на што сите изреагираа ама возачот не не ни слушаше :D така да не знам дали може да...
Ke vidime sto Ke kaze rezultatot preku krv:) imam sute eden den
Cestitki zivo zdravo, davaj nesto pozestoko
Блендирана? Се блендирано на почеток?
Оддели ги имињата со запирка.