63% од вредноста на клексанот
Мене ми рекоа треба да накачува од 20-30 грама на ден. Инаку мојата за еден месец накачи 800гр само на АД е.
@fairy88 машината за млеко е закон доколку бебето е на адаптирано малку е скапа за пред време да се купува. Секако тоа е твој избор ако не планираш...
Во глобала тука што коментираа и што и даваа совет речиси сите им кажаа дека најверојатно тој не е заинтересиран за неа, кажа дека околу 4 месеци...
Па за овие видови на лекови што ги прима блиската личност наша што ја водеше, разликата е огромна. На приватно се 5500, тоа е страшно висока цена....
Благодарам на одговорот,ќе припазам на наводнувањето па се надевам дека ќе почне да цвета
Јасно ми е тоа, да, така е. Меѓутоа еве сигурно дотичната што ми го направи денот пекол спаѓа во нивниот менаџмент, инаку од кај и право да брка...
Он може сака да флертува, ама можно е и да има социјална анксиозност. Е сеа веќе ако излегува и на други места и ти слика дека е надвор, а со тебе...
Да, една членка имаше број оставено тука, директно таму се јавив и ми кажаа.
Да пробаш со приоритетен, прашај само дали сигурно понеделник е во амбуланта
ХПВ 52 е.
Intervju na viber pa testiranje pa mail utre imas intervju na gmeet-bez prashanje dali mi odgovara terminot iako uste mesec ipol beshe do predlog...
Кремот можеш двапати дневно навечер и наутро, тој барем не се разлева а секако си носиш влошка, нема ништо страшно, ќе ти биде подобро.
Зашто да не се спие на грб и на десно дали има некое објаснување?
Барам контакт од некој оџа од Радовиш (или Радовишко) не сум баш сигурна. Не сакав да верувам во овие работи но по се што доживеав сум сигурна и...
Сегде е до менаџмент. Менаџментот ја прави фирмата, јасно. Ок е ко не кажеш. И затоа треба тука да се отвораат теми за сите фирми и да знаеме што...
[ATTACH]
Во бутик Мир Мар видов имаат, зависи што ти треба. Во Буњаковец и на Ленинова имаат бутици.
Кога да го мачкам?
Како полицијата ќе реагира кога преку тие слепци власта се заканува? Комплет како општество сме една морална руина.
Оддели ги имињата со запирка.