Ne mozam da ti pisham,ne znam zosto
Значи цела вечер читам по нет.како била многу отровна дури во некој земји забранета не спијам да дојде 6 ч.идам собирам сите ги фрлам и повеќе крај...
[MEDIA]
Пример, ќе му речам сакам да се убијам, и ќе ми рече, фрли се од тераса?? :D
И така значи.. овие гејмерите биле проблематични. Или пак се плашат.. Се обидувам да разберам можеби ете ако се надвор од реалниот свет а сакат да не...
Ама јас ги направив и веднаш ги распоредив,потоа читам требало да се сушат 1 ч. Јас ова не го направив е сеа тоа ме исплаши. А јас лично ја правев...
MINDSET - is what SEPARATES the rest from the BEST. :handshake: (waiting)
даЈ боЖе :)
Уштее твојата страна, стои празнааа од креветоот 8-) [MEDIA]
Ќе се вратиш - ќе кажеш. Ќе се вратат - ќе кажат. Ќе се вратам - ќе кажам. :*:
Неточно, ова тврдење е само една празна флоскула, за да се оправда својот неуспех или сопствениот начин на однесување. Нема што да се трпи, бидејки...
Можам да ти набројам одма 5, па да кажам и 6 8-)..ајде и 7 (небитно дали се мажени), на кој никогаш нема да пишам тука на форумов, по нивното...
Секој е слободен да мисли тоа што чуствува :D
Уште колку дена ќе издржи Иран? Тик ток, тик ток....
(y)
Ич не мислев на тоа, туку на ум имав скроз трети настани.
Најхахахнеебитнопаметно? Нај, хахах - Не. Е. Битно. Паметно. Нај не е битно? Паметно. Најпаметно. Има разлика, освен ако се издереш - строго со...
Кога и да се случи нешто лошо (пример ќе иде со Вања), секогаш таа парола врти. :D Тешко е, треба јак сенС и инстинкТ. Може да се забележи одма,...
Ако утре ја најдеш и да ти изгледа ок, носи ја на ветеринар. Такви топчиња се штетни за милениците.
Клише? Изборот не секогаш е веродостоен, што вика една во трет да влезам - во истине ***на ќе зацепам. Дури ни искуството не било пресудно за...
Оддели ги имињата со запирка.