Не е лошо да го покриеш малото барем со тетра или некое лесно памучно ќебенце штом сте со клима. Сепак кога спиеме изладува телото па добро е малку...
Спискано е 100 пати ,она мисли помага... И користи ситуации пример еве сеа не можам да излегувам јас и она ќе ја полаже за на лулашки или негде и...
Леле ти благодарам бескрајно за опширниот одговор и за времето одвоено ❤️✨ Веќе ми е полесно... А за епидурал се чека баш 10 прсти да си отворена или...
Јас не сум Еврејка, Евреи на форумов нема, немам газено никакви Палестинци. Можеш на Мизрахи да пишеш, ако ти врши работа. Првата реченица е обична...
Јас имам две инсеминации, машки фактор 37 год и амх 1.93. И една успешна бременост. Ми одобрија ваучер
Леле оваа ми рече и да ја покријам со тетра барем кога спие дека на сите ни застудувало кога сме спиеле... Јас и да пробам да ја покријам ја рита...
56 и 62 зимав за првите денови. Син ми се роди 3кг и скоро сѐ ни беше големо, некои 56 се огромни, а некои па му беа добри. После месец дена некаде...
Здраво, барав сличен случај на мојот за да се утешам, ама скоро сите крварења гледам се во порана бременост. Јас сум 34-та недела, нормална...
Каде испитавте интелегенција на лактоза и колкаво беше бебето?Претпоставувам тестовите се 99% точни дури и кај прематурчиња
Живеат на туѓ грб, цела Африка гладува, користат деца за да допрат до дијаманти и злато и ми држиш демагогии тука како измислиле некој партал или...
@Трагедијаупмм не можеш ли на таа бабата да и го покажеш местото, иако сте во заедница? Уште подобро, син и нека и списка малку. Или едноставно не го...
Колку се трошоци за спогодбен развод? И препорачајте добар адвокат од Скопје.
Смешно, те плаќаат ли да пишуваш дека земјата и нацијата на модата и уметноста се полоши од исламски терористи? Ти посакувам бог да те чува од "лоши"...
А малце со маж ти да ја подберете старата? Ако незнае да помогне, ич нека не одмага. Каква жена бе…
Pijem da je zaboravim...:d:
Дефинитивно ќе биде. Мора да биде :hug: Како што пишаа погоре, така маж ми фати тактика, цело време пред нејзе збореше на бебето 'види дада како...
Е можно е хахахах Јас се породив почеток на септември. Дури и клима ми кажа да пуштам. А и Јасна кога дојде истото ми го кажа.
Епа јас се осеќам како да и одземам нешто уште откако забременив... Проблем ми е што кога спие малата не ми обрнува внимание. А кога е будна се...
Од женско катче и женски форум ни Ж не остана. Преку п*чна жила од цела мизогинија. [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.