При миење заби ја приметив точкава, како модра дамка под 3ка доле. Сабајле или ја немаше или не сум приметила. Што може да е ? При допир не ме боли...
Колку се движи цената сега за промена на кров. Како идат цените за керамида,дрво и мајстори.
Бтв ЧатГп или како и да е,го полудев од тема анксиозност 8):rofl:
Два дена ми доцни... на одмор сме и ненормално мочам на секои 5мин. Утре се враќаме не знам како ке го издржам патот
Ако на крајот од сексот ти побараше парички ќе знаеше и сама што е. Некој манијак е заборавен од светот,повеќе од тројца ти кажавме исто. Не е битно...
https://preminportal.com.mk/nauka-kultura/nauka-i-religija/10202-bolestite-spored-sfakjanjeto-na-svetootechkoto-uchenje Нешто убаво.
Дали има после пладне?
Во сите храмови од 8 часот почнува литургијата без разлика дали е во Соборна, или во некоја црква/манастир.
Во колку часот има литургија, во недела, во Соборна?
Може поопширно
Незнам што точно ти е пишувал, ако споделиш точно што ти е пишувал, ти само кажа за него во кратки црти,по тоа точно ти кажал ќе знаеме дали е...
А чек овој флертуваше со мене или машка к*рва е?
Вака сега, не мешај баби и жаби, женско да си ја пробува среќата со некој да флертува и к*рва се два различни работи не ги ставај во ист кош тие две...
Една информација што прочитав денес: Се проценува дека годишно околу 14.000 тони крема за сончање завршуваат во океаните – најмногу преку капачи и од...
Krvarenjeto e razlucno kaj sekoj, primer jas ne krvarev voopsto na brisenje samo prviot den na dvapati imav bledo kafeav iscedok i tolku.
Здраво, дали ќе може информација како оди аплицирањето во ЕСИ? Дали се испраќа нешто преку мејл или треба директно да се отиде во агенција?
Isto I mene.ki.spomnaa za.kila.na papoceto.lejdi....opasno e toa ..ke.se.povlece?
Znaci treba da otstojat vo adaptiranoto mleko....posto mene.mi rekoa adaptiranoto stom.se podgotvi odma da se dade na beba da ne stoi poveke od...
. Jas od strav I gi prekinav...neznam dali da.probam utre pak....nemam.pamet.na momenti ...tie se.stavaat vo mlako adaptirwno mleko I taka.se...
Lejdi...jas mila..imam mnogu malku.mleko..me sovetuvaa da ja stavam na cice za da se stimulating poveke....je mi ejasno jas samo kqzuvam kako...
Оддели ги имињата со запирка.