Само спреј Проафтол од аптека. После две-три шприцања поминува ;)
Dobro vecer imam edno prasanje do site vas ako nekoj moze da mi pomogne. Otvoreno mi e patolosko od 14.04 platata koja ja zemav prva mi bese 70% od...
Тоа не значи дека не сакав да го задавам три пати викендов еј Ама од понеделник ќе се жалам. Тоа ко ќе зацрта нешто леле, ќе беше крвав викенд за...
Не можам да опишам колку многу те сакам. Овие седум години поминавме низ толку работи, пораснавме заедно и види нѐ сега, ги чекаме нашите две...
Privatno za drzavno mi kazaa duri vo noemvri nemozam da cekam bolka imam
А ако бендот откаже? И тогаш ли не се враќа?
Е таа е, една и единствена :D За нареден пат знам како, сега касно е. Ништо нема да сменам :smirk: а и кај да одиш, сите си наплаќаат.
Ако мислиш на baby got bronze, јас имам обратно искуство. Ме залажа пакувањето и цената па затоа и го купив, ама производот ми беше катастрофален....
Да се приклучам и јас на темава :D 08.11, две девојчиња :f:
од аптека земи си proaftol спреј специјален за вакви работи. Малку пече при ставање ама веднаш ќе ти ја изгори афтава
Немора да значи ако си имала еден спонтан дека ке имаш уште еден ,во странство многу не се замараат за генетски мутации затоа што немало научни...
Fala ti za odgovorot staviv propolis pa ke vidam Kako ke e
Тоа се вика афта. Изгуглај, има разни бабини лекови, мене искрено ништо не ми помага, си трпам. Поминува само за неколку дена.
Да те испиваат целосно ама тоа е крстко негде мах 10мин, не не го следат бебето на ехо додека трае интервенцијата.Ама не се плаши нема никаква штета...
Јас сум исто со генетски мутации аспирин и во бременост се пие тоа ми е терапија од трансфузиолог клексан се дава по испитана хемостаза ако има...
во центар за јавно здравје освен упатот ништо не ти бараат. А мајчина не знам што е тоа
Го имам течново и тоа во стикче врвв се :inlove:
Па нашиот народ не заслужува подобрување на системот и условите во кои му растат децата. Штом мува не ги лази додека луѓето изгорени до срж не...
War is when your Government tells you who the enemy is, Revolution is when you figure it out for yourself.
Го имам јас, убава е нијансата. Не е неутрален, има топол подтон, но не е портокалов или да личи како флека на образ, туку баш фино се бленда и...
Оддели ги имињата со запирка.