Диња Блага или солена палачинка?
Секако тоа. Добри сме ние не ни возев брзо во рикверц се залепив. Се нервирам што ја удрив на место кај што сто пати сум излагала пред врата што се...
Да сте добри вие. Колата се поправа.
Од сексови посабајлечки - ја залепив колата во бандера со се дете внатре :clap:
Мразам кога ми доагаат невоспитани деца па со валкани раце насекаде ми плескаат, а уште поневоспитани родители што гледаат и си молчат :@
Знам дека многу луѓе мислат дека децата треба да имаат братче/сестриче, но јас едноставно не се гледам себеси како мајка на две деца. Ќерка ми многу...
Ако немаат основни услови (пристојно и чисто живеалиште, придонеси), дур не се средат колку толку, да, не треба да имаат. Или нека имаат, ама нека...
А две ќерки на татко? Често имам пишувано, големата повеќе татко и ја израсна отколку јас. Корона фати, он од дома работеше и по цели денови се...
Hitler imal poblagi kriteriumi i gledal poveke potencijal za toa koj treba da ima deca od tebe. Znaci siromasni ne treba da imaat deca? U start gi...
Значи владата се уште ништо не им дала на семејствата на починатите, се што добиле е од донациите што ги собрал Црвен Крст? Мислев во најмала рака...
Мојов па обратен, денот ќе прекрши шо се вика него тогаш ќе му текне Ај да праиме нешто (facepalm)
Јас па сакам а немам живци, несакам само дете едно да остане, неможам да замислам тоа незнам мислам ќе биде мн осамена. Ма да знам мн деца единци...
Дали си плачете ? :wasntme: Јас во животот не сум плачела вака како во оваа бременост , толку многу сум емотивна , што за ситница ќе се расплачам ....
Значи ти ако имаш деца не планираш да им удостоиш пристојни услови пошто тоа нема да им значи ништо? Нема да ги воспитуваш пошто до нив си е какви...
Секоја бременост е различна. Јас на почетокот чуствував многу голем умор, буквално главата не можев да си ја додржам. Првпат во животот, ќе си дојдев...
Фала ти. А ако сакам да дадам вистинска хељда или киноа во зрно?
Јас второ дете никогаш не сакам да имам, ова од лична преференца. Уште пред да се вериме му имав кажано на маж ми. Он до душа уште си го сфаќа на...
[ATTACH]
Mnogu povrsno mislenje, kao prvo sto e deteto krivo ako e ostaeno na ulica, od kaj znaes ti u kakva licnost ke izrasne ili ako e rasteno so zlatna...
Мислам ќе го убијам некој ден со тоа прашањето уште не станати не расонети ,што ќе правиме денес каков бил планот (facepalm) еве не знам каков е...
Оддели ги имињата со запирка.