Имам Имаш ли млад кромид?
Само мамографија 4000ден, пакет со ехо 6000 ден. Зависи кај која докторка, кај Маја подолго се чека, кај Катерина мислам беше другата побрзо се...
Да.. а кортизолот е највисок тогаш :)
Па мислам можат да забранат образование и работа за жени, да ги затворат дома и вратат во старо доба. И освен раѓање деца, друг интерес нема да...
Philips avent розевата / презадоволна
Ако имаш некој хотел за препорака плс сподели, се што гледав се апартмани некои безвезе а мн луѓе ми го пофалија како место за бебе плус со...
"Здрава" торта со јагоди и вишни и солени бомбици[ATTACH] [ATTACH]
Sigurni se.
[MEDIA]
Фала ти премногу. :) А до аеродромот со што одевте? Со ова shuttle што ги нудат?
Тоа со данокот е така и во Германија. Во Швајцарија пак е обратно тие во брак плаќаат повеќе данок, и многу од швајцарците не се венчаат бидејќи ја...
Ние варичела не прележавме, сите блиски имаа и со сите имаше контакт. Затоа коксаки прв фати, и на сето тоа и лош осип имаше, насекаде по телото дури...
Има и верни бајачи и помагаат може , ама не бараат тарифи волкави, туку му оставаш колку имаш и сакаш, штом толку пари барал очигледно е преварант.
Здраво, дали некој има земено штитник за клима (да не дува директно) и од каде? Сетек немаат, гледам маркет Балтазар имаат ама незнам дали се сигурни.
Само затвор
Толку многу ти е висок притисокот што ти дале терапија? Ја пиев на притисок од 170/100 ама под лекарски надзор и не знам колку ми беше дозата пошто...
Ако имаш две точно поврзани и две грешно ти се анулираат фактички, поврзувај само тоа што си сто посто сигурен дека е точно, ако имаш едно поврзано...
fantasticno
Од старт комбинирано и купечки. Со тоа што домашните со месо потешко ми ги прифаќаше, ретко кога конзистенција и погаѓав посебно на тие со пилешко....
И јас сметам дека е потешко од Варичела. Во месец дена син ми ги помина и двете и затоа ептен можам да си направам споредба. Од Варичелата освен осип...
Оддели ги имињата со запирка.