Од кои му даваш ако може да ми кажеш? Мојата е скоро 2 месеци дојдовме во Мк не знам кои да ги земам.
Во шпилплац сме, еден татко е со трите деца и јас мојов маж го пцујам. Мајката сигурно готви и чисти, спрема за утре, или едноставно време за себе...
Цените на најјако, a фрижидерите на најслабо пуштени, не можеш ладен сок да си земеш.
Да и мене знае на станување некогаш или ако се свртам кога лежам да ме заболе.
https://makfax.com.mk/makedonija/%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%9C%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%BE...
Што е тоа што ве реши за трето дете? На два ума сум
Па нема ли замена? Мора да има докторот замена или сестра.. само печат им треба ништо специјално за упат
Да, мене. Дали нагло кога ќе станам или кога ќе се свртам. Баш ме запекува а и бебе некогаш таму мава па ме здоболува. Јас сум 29+2
Размислував и на тоа, али вака на изглед делува многу младолика на прво гледање мислев дека има 35 макс.
Дали Палестра отвара во 6 сабајле? Така пишува ама ми треба сигурно инфо.:D
Поентата е во нешто друго.Зошто Европа ги подржува Грција и Бугарија?Грција кога стана членка во ЕУ,античката историја на Македонија ја прикажа како...
Да не ме разбереш погрешно,ако врската продолжи во нешто посериозно,за 15-20години,луѓето ќе мислат дека ти е мајка Јас само од тоа би се...
Милјан Сара или Срна
Imam AMH 0.010 Dali Imam nadez za bremenost?
Не Можеш ли лубеница и сирење
Имам Имаш ли смокви
:?:
Шанкер
Шопска
Носталгична е
Оддели ги имињата со запирка.