Bubuuuu :inlove:
Последниов период само црни хроники се случуваат, сега пред саат-два во Прилеп, вујко или не знам шо им паѓал детето и таткото на детето ги убил, а...
Резервиравме во планета среќа во к.вода, па се надевам ке биде се ок. Понудија најпристојни цени, за 20 взрасни и 15 деца. Фиеста исто ок со цени,...
Расипана му е повторно апликацијата, јас сега ќе скенирав сметки, се логира на второ пробување ама не ги скенира.
Вечерва прв пат болки во желудник, бебе удира со нозе го осеќам под ребра и се тегни, можно е да е тоа ? А и имам течна столица и гасови, како...
Ти треба да бидеш по упорна. Јас кога решив крај, крај беше. Вака само ја буниш. Јас ставив фластер и и зборев дека немам веќе млеко и ми успеа...
Па мора тебе тука, оти тој по дома не смее...
Ќе полагам во август, инаку инструкторот ми вели дека возам ко маж. :rofl: (facepalm) :emo:
Дали уште некој "нема конекција до УЈП" или само јас?
Па мора некој да те искара.. најдобрите, најубавите, најчесните, најпаметните, најфеминисти мажи се во Мк:)
Добро шефице, само не ме карај ;(
[ATTACH]
Дали некој од вас пиел дијазепам во бременост и дали е дозволен?:^) Моментално имав болка во десниот дел на стомакот како некое пецкање,дали е можно...
За шпикозните од Некст потврдувам. Жал ми беше кога ги пакував тие што му се мали. Квалитет врв.
Баш со ова не,но го имам хепи бамбино од енци менци и е одлично се подесува висината на душекот на три нивоа и страницата на две нивоа,тркалца со...
Хаха ќе се вратиш! И мене ми е идеална 50кг ама сеуште не сум успеала да ја стигнам, освен дур сум бремена.. а може тоа што викаш за некоја година ќе...
У домашна атмосфера со узо. :drunk:
Јас не купив такво за пресоблекување некако може ајде на почеток ќе ти се најде ама после мислам дека нема да биде важно каде се пресоблекува на...
Ама ова не ми личи дека е за антибиотик орален, што знам...
Каде можам да најдам вакво ранче, како кутија? [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.