Фала ти :f:
Beauty Derm дали некој ја користел кремата и ако може да сподели искуство?
Леле дури не се сеќавам дека ова сум пишала! :o Ниту пак дали ми се повраќало! :tmi: Кој е првиот чекор за да поднесам за германско државјанство?...
Мене и педијатар ми препорача со готови каши, нема логика да готвиш цело време.
[ATTACH]
Колку неодоливо слатки сме искочиле на сликите бе...
Преубава е :* @Peperutce6
На секој!!! Тажна сум што од ден на ден читаме за се поголеми,погроморозни и не знам веќе како да ги наречам, трагедии ;(;(;(
До 1 1.30 мислам боцкаат
Ја ажурираат апликацијата. Имаше известување дека ќе имаат прекин на услугите. Мк картичката ми е на ЦКБ. Ама не запомнив дали од утре ќе може пак да...
[MEDIA]
Познато ми е за жал.. :^) Зашо машкиве (не сите но добар дел) имаат проблем со убави интензивни мириси? Зар толку им сметаат? :( За чудо за овој не...
Ништо од ова што си напишала не оправдува убиство. На дете што има 13 години особено. Имотните прашања може да си ги решат засегнатите лица, а детето...
2000
Зборам за свод, низок, висок, нормален, широко, тесно, нормално стапало. Битно е напред кај прстите да ти е широко. Овој модел го нема кај нас, јас...
Таму ќе се пораѓаш, тие треба се да ти направат Што ако испадни некои испитувања да се грешни, после кој ќе биди крив ? Не оставаат ништо на...
Јас си однесов крвна група и инфективен скрининг, сам ми кажа докторот дека може од на државно.
Претежно асфалт, пејс ми е 05:30-07:00, стапало...не знам прилично голем лак имам и доста ковчести ми се, напред широки. Едит Каде можам да ги...
Не го бива. Пребарај мои мислења во темава.
Zdravo dali znaete nekoj sto gleda na tarot karti ? Ama vistinski da znae
Оддели ги имињата со запирка.