Па после 6 месеци според нејзе не стануваат навечер од глад, стануваат од навика, не знаат да спојат циклуси, и цице им е најсигурна опција. Е сега...
И мојот преферира во раце. Исто 10м е, 10кг. Рацете ми се распаднаа. Има периоди кога знае сам да заспие со шишето, ама кога влези во некој скок,...
Здраво Маченце. Јас правев НИПТ во 11+ и се беше во ред со бебето. Но, кај нас аномалија се откри дури во 22+ недела, и по куп консултации со доктори...
Исто :rofl::rofl:
По мојот кариерен пресврт и сите ствари што ги направив "за прв пат".
Затоа што е премногу барана, исто е и кај Димчев.
Здраво, пишувам и тука за мислење пошто сум на мака. Бремена сум со близнаци двојајчани, прв скрининг правен кај Димчев, рече дека се е во ред....
Здраво феминки. Dhea 25mg (micronized), на неколку места се јавив, сите се на одмор не испорачуваат, а мене секој ден ми е битен, па ве замолувам ако...
Зошто нема одговорииииии?!? Баш ме интересира дали некој од мкд нарачал вакви dnk kits online, и како е задоволен од резултатот. Јас гледав дека...
Уживање супееер и топ ви е килажата видов, бравос! Каква успешна прикаска сте вие :l:
Од Синсеј ги земав, и тоа по ептен евтини цени, само малку треба да бараш подолго за бројче :hug:
Дури на 19ти август прв слободен термин ;(
Nejkam da ja pametam :D optimistot vo mene se nadeva na dobra vtora polovina :makeup:
За Мустикер, едното има делување од 6 часа, другото 9 часа, тоа е разликата и буквално сите опции силно и нападно мирисаат. Дури и рол он-от со 4...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Кажи ни повеќе детали ако сакаш што конкретно кај вас успеа, чисто баш од искуство да знаеме :D
Тоа што е во канцеларија со женско не значи дека одма ќе те вара. Јас сум во мешан колектив, имаме и машки и женски и се зезаме и се па не ми...
Ова маслена купка е?
Еве, и во речник го има. [ATTACH] Јас па, често го слушам од луѓе од разни градови и самата го употребувам.
Мене после вториот месец кога веќе салам почна да качува на тежина, ми рече педијатар да не ја будам веќе на 3 часа за јадење. Исто на Ад беше. Почна...
Оддели ги имињата со запирка.