Дајте ми предлог за храна што да однесам за возрасните. Планирам од дома да си спремам. Ама немам некои идеи.
Тоа е тоа, пробува да пролази на четири, претпоставувам досега се влечела. Еве моево трето најчесто се влече како војник, знае да лази правилно ама...
денес бев на контрола вонредна поради висок притисок и испитување мочна киселина висока во крв други параметри нормални.На ехо др виде почетни...
Вријам :@:@:@
Она што нашите политичари немаат храброст јавно да го кажат. Браво. Јовева: ЕП ги признава македонскиот идентитет и јазик, тие не можат да се земат...
Така е. Преку се можат но преку Господ не можат.
[MEDIA]
2300 denari e i prv sloboden termin kaj nego e januari 2026 godina.
Ненормални и двајцата, одма да им се одземе старателството и да им се забрани секаков контакт со детето:@
Имаше во веро некоја акција на докторс мислам по 315ден беа. Евентуално да земеш каротенкидс или нивеакидс па сите да се мачкате со него пошо се...
Чим така слушај си го гинекологот.
Честитки милааа со лесно :inlove::inlove::inlove: Секако дека се ќе биде во ред, ти само уживај сега :*
Бел ден да не видиш ти додека се вртиш во Кам (по сликите што ги постираш) ... Бугарскиот пасош ми е повреден од твојот живот пропаднат
Кај моево ниту станување рано не помогна, буквално и да спие во 12 пола саат дремка, нема шанси да заспие вечер до 12. Едноставно не се изморуваше...
Јас го правев во Чаир кај Пранавера Изаири мислам беше. Предетален преглед, околу 30 мин ме гледаше. Иако и на вториот скрининг на ГАК му направија...
Мислам дека нема врска дали си ИВФ или не. Ако е се како треба докторите инсистираат детето да си остане во мајката колку може повеќе за да се...
Мајки, предложете фактор за сонце, само не еуцерин, мустела .. детето ми е 4 год, сакам нешто поевтино ама да не остава жолти траги и да не пече на...
Ако нема прозори салам изолација салам и со 3.5ка не загреваш 30кв Така дааа се додека не дадат салам информации не може да даваме совети
Дали тие што имаат двојно државјанство, да речеме, германско и македонско се Германци? Има значителен број и на такви наши граѓани. Ајде ако не и...
Убаво пиша @Feniksgirl, се што е сезонски давај. Еве јас сега капини и малини сум во план да дадам. Ние сме поголеми од вас, ама ќе искористам што...
Оддели ги имињата со запирка.