Sudam ako gledas turski serii :devil:
a da...i mrazam koga na kantar mi se merat zborovi odma znam deka licnosta me mrazi :devil: i koj k*r ima ti mene da mi meris zborovi aj gitla
Dm mi rece deka ne se naogjalo lesno taka pametna kako mene :D:inlove: a on iskren e taka da znam deka stv misli :D
Mene taka nekogas ako stalkam me fakja paranoja i idam u activity log da vidam nesakajki dali imam staveno like ili ne daj Boze friend request :rofl:
Тоа што не збориш е од срам или во ниедна тема неможеш да се вклопиш? Имаш време за нови пријателства
Мrazam koga se involvirani treti lica u vrska nebitno dali drugari/ki, rodnini :@ mnogu mrazam i seriozno ne mozam da funkcioniram vo vrska sto e...
Некој за лп?
Истото ме интересира и мене, најде ли?
30 дена
Досадно му е понекогаш и бара фудбал во најжешко да оди, откако не дозволувам веднаш плаче. Мм: Леле тато знаеш ли колку се слуша надвор што...
Изгледа сите факултети се такви и повеќето од студентите се исто така нефер. Не се разочарувај, не е до тебе. Заврши си го за сопствено задоволство и...
[ATTACH]
Нема што да те плаши, тогаш на себе нема ни да ти текне, ќе се мислиш за детето дома, колку и да е по години, приоритет ќе ти биде полесно и без...
Neka ti e so lesno se pominuva ne se plasi. Odkako kje te skornat odi mnogu mnogu pobrzo kje zazdravis jas doma so menstr bolki se vrativ na 5ti den...
Sto stavate efikasno za zapcinja mnogu me sovetyvaa belo vino eve neznam sto da pravam zaspie I vristi se uspivame vekje 4 casa 2 iskara no zosto...
Дали е ова плата за почетник или за некој со искуство? Бидејќи ако е за почетник, прифаќај и не мисли премногу. За останатото, во зависност од тоа...
Си се препознав :rofl: само кај мене проблемот беше од пред бременоста, а сега после бременост скроз дигнав раце, не можам ни да го вовлечам, ко 34...
Со оглед на тоа во колку саат пишувам што се случува во шестиов месец? ;( Неколку дена по ред заспива по распоред ама кога ќе стане за прво цицање,...
Оддели ги имињата со запирка.