Lelel vidov mnogu ubavo slika ama zafatena e a photo factory me razocaraa za newborn fotosesijata , kako krava bukvalno sum slikana duri zamizani sme...
1 година е Фала ти ке пробам. Најпојке ме мачи шти мора да го допие антибиотикот и се бадевам нема да се прошири.
Да ама има и нешто што се вика култура. Повеќето денес се оперирани од емпатија, култура, понашање и мислење два пати пред да направат/кажат нешто....
Мајки кога да дадам грашок, боранија, боровинки, цреши, малини, лубеница, пиперка? Бебе е 8 месеци. Имаме круша и слива домашна, меѓутоа прскани...
Кој лосион за тело со светки е добар? Да не лепи и да има убав мирис.
[ATTACH] Дали оваа содржи глутен? Не знам дали има внесено преку неа... дадов жолчка, оваа недела планирам белка и месо. Па се мислам кога да...
Се од ова би направила сама освен одење на концерт и патување сама. Посебно патување - причина страв. Не од самотија него од околина и тоа што...
Штом во помалите градови има, сигурно и таму има само на такви друштва моментално налетуваш. Менувај места на излегување. Не го знам Скопје па не...
Колку е прелив на фризер? Ваљда не е како целосен третман :?:
Пред некој ден во Дм од тестер на рака го пробав течниот на Мејбилајн, од оние мат што се, значи едвај, едвај се исчистив. Раката ми помодре од...
Кај овој на мајка ми од прва и погоди до што е проблемот, и одма и ги погоди кремите. Проблем со кожата кој го имаше со месеци, и луташе од матичен...
Која друга паста за бели заби освен Лакалут Вајт и Колгејт макс би ја препорачале? Лакалут долги години ја користам некако како да се презаситив од...
Мирисот на храна кога се готви на зима дома, посебно мирисот додека се пече во фурна леб или кифлички. Ми дава спокој на мир во душата, дома сите на...
А кај мене па обратно, на рафт стоеше со етикета на попуст, па на каса среќа што се погоди фина девојката па кажа дека не важи попустот веќе.
А ако му кажеш дека не бил најдобар? Дефинитивно најодвратни
[ATTACH] Засега е добра, ќе видам каков крај ќе има. Некои постапки ми се незамисливи ама до крај се надевам ќе бидат оправдани.
Користи само еден, да не си направиш поголем проблем. Нема потреба зошто наизменично. Добро е повремено да се промени некој шампон да не се презасити...
Не ми се верува во каква населба живеам, не дека некаде е подобро ова е Македонија. Баш во моментот би сакала да живеам некаде настрана без...
Витамини, помагаат колку толку. Магнезиум бисглицинат и б12 или магнезиум со б6 на синерџи. Не дека ќе немаш ниеден психички симптом ама подобро е....
I na mene ako moze
Оддели ги имињата со запирка.