Имам направено само еднаш третман со микро алги, тоа е како серум ама кога се нанесува боцка на кожата. Ако е истото и твоето? Ама јас од тоа не...
Vo enci menti ima interesni
Би ти препорачала со сите испитувања за антитела ана, афа, тироида да ти даде матичниот гинеколог упат за хумана генетика ама да ти пише преглед и да...
Kade I koj te poragase?
Девојки, каде да се најде за излегување од болница по кратки за новороденче, да не е само едноставно, обично. Сите што го гледам за новороденчиња...
Слична ситуација имав и јас, каде не сакав да продолжам со стариот инструктор. Ја најдов Билјана од авто школа Боби Ем, ми помогна ептен да го...
Не Дали можеш да пиеш вода со шеќер?
Здравооо, од која козметика за бебенце сте најзадоволни? Прво ми е и незнам ништо околу тоа. :inlove:
Консултација само со педијатар. Во принцип е омега, к1 и д3
2
За сува коса можам да ти препорачам: [ATTACH] [ATTACH] било кој од овие два. Уште од прво миење ја прави косата ептеен мека. И двата шампони ги има...
Враќањето воопшто не зависи од како си платила. Впрочем, на зара и немааш опции за избор на плаќање. Само кеш при достава е плаќањето. За враќање...
Исто ми е. Стално му викам на маж ми ме унакази детево:rofl: никогаш не сум изгледала полошо нит па сум била полошо.
budno 8-|
Ако се решиш кај докторката, јави си се со време, јас се јавив 36 недела, пополнети беа термините за породување, па докторката ми се јави и ме прими
Imama antifospolipiden sindrom,na poslednoto ispituvanje vo mart bese vo miruvanje a ANA bese pokacena,mozes li da me upatis kade da odam deka...
Нормално е, јас само на доење сум па еве сабајлево станав утоп.
Прекрасна докторка, топла препорака, јас се породив природно пред 3 недели кај нејзе, презадоволна сум од докторката, персоналот, престојот,...
Висока АНА укажува на автоимуна болест или бактериска/вирусна инфекција. Мораш да најдеш зошто ти се качени, не може одговор на доктор да биде нема...
Мајки, малава е 8 месеци. На АД сме и плус доење. Навечер кога сврзува убав сон и не се буди, мене премногу ми тече млекото, буквално се на мене и...
Оддели ги имињата со запирка.