Никогаш нема да биде среќен тој што ја расипал туѓата среќа само затоа што он е несреќен..
[ATTACH]
Јасно ми е дека антибиотици не препишуваат лесно, меѓутоа кога е зафатена поголема површина од кожата протоколарно е да се прима орален антибиотик....
Тие што се порагавте во Систина втор пат беше испочитувано тоа сам да си во соба без цимерка?
систина
Здраво. Дали знаете каде можам да го купам оваа шише а да не е онлајн?[ATTACH]
Мене Парадисос ми беше убава, пред влезот во Неа Мармарас, е не е баш песочна, ниту пак баш плитка, ама е чиста, имаше лежалки и чадор од самиот...
Ако не одговара новото млеко може да се вратиш. Не знам колку месеци е бебето, но мислам после 5 месеци е нормално по 600гр да качува.
Оптеретена сум за тоа дали имам бордерлајн или нарцизам. Страв ми е од осудувања. Живеам во Германија ќе се вратам во Македонија останав без работа и...
Иста беше, од прв до последен ден во 5ти скок, само што кај мене стануваше 10 пати навечер. Како заврши скокот, друго бебе, одма се нормализира. Ама...
До скокот е, официјално го осеќаш иако ете со храната. Ние сме исто, и одбива храна, млеко, вода… се молиме за јадење. Скоро 4 недели трае, нека ни е...
Оди во Паљури Полихроно Ханиоти или Калитеа... Паралиа има тиња
Салам да појдам на едно дневно капење во Паралија како е таму убаво ли е, какви очекувања да имам а да не се разочарам ?
Да да, ама сакам да кажам пак има нешто, нема раат :rofl:
Гушкање
И тие се тепаат за уште повеќе.
Затоа што знае дека таму најмногу ќе ги боли. Тој сам цел живот, ама одсега и сестра му сама со одземениот имот.
Каде и како да ја најдам барака 16, сектор за данок на промет? Која е адресата, каде се наоѓаат бараките? Никогаш не сум била. Благодарам.
Dali tie sto se porodeni prv pat so carski gi poragaat porano desetina dena dve neli radi ranata?
Оддели ги имињата со запирка.