Да не на море? Можно е од медуза, мене ми се има неколку пати таков осип од медуза напраено, јас мачкав Афтер бите, исто и за комарци е тој многу ми...
Јас сум маж ти хахаха. Мене па ме напиња од 7 сабајле скрола на телефон и ако му речеш негде да идеме одма со тоа носот. |(|(|( И така прошол ден, на...
Сакаш да кажеш дека сите деца на година ипол треба да се носат на проценка на логопед? Ете таква пракса има таму, тука нема. Јас и сама го однесов...
Оваа мојава само на фриг цуцли и од вчера нешто почна и тир да ги плука :D се нервира дека не и тече млекце уште толку врисна вчера и сабајле....
Земи си гумени папучи за во вц за туширање пошто само мекани има во соба, плус полнач со долг кабел барем 2м пошто штекерите се многу доле а високи...
@Baby warrior многу е кратко, ќе ставиш цуцла ако врисне:). Моето не фаќаше цуцла, за молитвата фати и заспа:Dчудо.
До година.
Е кога сме кај очите … и ја и маж ми имаме темно кафени … детево бебешки темно темно зелено плави до кога се очекува да се избристри бојата што ќр им...
И плус што ќе јадиме :D
Моментално мојава му спие на рака, он со другата рака скрола на тел и си пие второ кафе на послужавник, сликава е во дневна на гарнитура у сабота...
Ај во понеделник сме ќе видиме како ќе поминеме, бабиве се превозбудени дека прв пат ќе им ја носиме на гости двете земале слободни денови ќе умрев...
Има погоре податок, 30 милиони се дадени, дел на семејствата на починатите, дел на повредените.
Татко ми беше ваков. Јас тргнувајќи од мене зборам, и возрасна си легнував со главата кај него во скут и заедно така си гледавме филмови. Има филмови...
[ATTACH] [ATTACH] Видете на гпт, има и табели за секој кој колку пари дал, детално, црвен крст, влада, сапорт.
Анкетата е поставена.
Домашно силбо. :inlove: [ATTACH]
Леле ист е и мојот (facepalm)уште во кревет очи не отворил,каков бил планот кај ќе шетаме хахаха
Хељда на почеток мислам инстант давав, а киноа, просо не блендирав никогаш. Туку да прашам непрскани овошки каде наоѓате?. Имам во двор кај моите...
За во систинс како што сум ги читала другите членки. Полнач , чешел. Од таму се даваат дури и четка за заби и паста.
@bokace1 Како песната -солзи сами течат прости ми:rofl: Сериозно, не знам како може волку плачка да бидам, ко што немав плачено пред бременост,...
Оддели ги имињата со запирка.