Местенца низ Скопје за со бебуш?Да има сенка да не се набутани масите едни во други,и паркинг секако.
Me interesira koga vi go davaat toj reden broj? Bidejki jas isprativ dokumenti pred 2 god za vospituvac, megutoa ne sum dobila nikakov reden broj
Здраво ја сум нова на форумов. Треба да почнеме со ивф постапка кај гуржанова но ешро докторката се е во брзање кога одиме на консултации и ништо не...
Може се работи за сува кожа, но може и за холестаза. Треба да го кажеш ова на твојот доктор, да се направат жолчни проби. Холестазата најчесто се...
Во 6ти скок ми е ќеркичката. Одбива да јаде, на сила по малку се'. Вода во никој случај. ;( И се смее по цел ден, на се' живо се смее, чашата да ја...
Како се дозира алвотадинот? 4 години е, 17-18кг.
[ATTACH]
Фала за инфо уште еднаш
Среќен роденден на девојката @Jolene :sun::sun::sun: жива и здрава да е, ме разнежни со зборовите, се чита љубовта низ нив :sun: За фризурите немам...
@IRBBB Нема на што, задоволството е мое :inlove: Секогаш повели :l: Инаку, плус на овие наидов сега на Инста [SPOILER]
Се убиваат и тепаат за никаков имот, а да беше народов богат, што би било.
Уште е на одмор. Ја мења сестра Горде. Во разговор на Горде со пациентка,зачув дека Сашка се враќа на 21ви,така нешто.
Донесено од Германија ново неносено. Големина М.
Разум- поим кој го поттикнува срцето да биде доживеано и перцепирано како слабо, не доволно. Во животот следејќи ги и распознавајќи ги и разумот и...
,И кога велам сите треба да имаме матичен психијатар,ме гледаат како тазе пуштена од Бардовци...сите сме со некоја дијагноза,за жал непрегледани..
Кроп топ маичка големина м цена 200 денари.
Нова кошула големина С/М цена 200 денари
Се направи најкаурската работа, пресуди на двајца од кои мало дете што нема ништо видено од светот за некоја полураспадната штала бе. Браво, секоја...
Нови кошули бренд Vila големина 46 и 50. Ценс 300 денари.
Исто ми беше и мене отидов и на дерматолог. Кожата пре сува ужас. Мачкај некои природни креми - јас користев путер за тело на Алверде од дм
Оддели ги имињата со запирка.