Јас лубеница камен ладна давам, пепел се прави:rofl:
Да, вака изгледаат за да ја држат влошката мрежеста, ма да не паѓа таа и така да ја носиш ќе ја стегнеш со нозете , секако тука си во соба два...
Зошто? Јас и смрзнувам банана во такво шмукалче од дм и си лиже како сладолед, ја смирува малку
Не, кога ќе се распишат изборите по сила на закон се запираат сите вработувања во јавен сектор, инаку зборот ми беше, неколку пати сум викан на...
мене ми мери матичната од 14та недела почна, вагинално
Вера е баш скапа а верувам дека е добра.Јас кога се јавував (пред пола година можеби) ми рекоа 8000 земс прво за проценка само.А секоја сеанса е...
Не слушај никој, освен себеси. И мене така ми велеа. И работи само на себе
Имам гадење и ми се замаглува пред очи се мислам да идам на психијатар а ме убедуваат сама бори се а јас сила немам .На психијатар ќе ми давале...
На спална со мене спие, дома спиеме исто на залепено креветче до мене. Реално не ни има разлика зашто оддалечено од неа спијам, она не гледа разлика...
Тоа се образовани господа и први луѓе на општината ,кои што ја водат општината и луѓето кои живеат во неа во вистински правец,(сето овоа го тврдат...
Steve's coffee ми е нај за така како што бараш ,во склоп е на хотел Ројал и со поглед на езеро топ :)
Јас користам виолета нема мака до сеа. Ама 1 ца и се мали веќе сме на 2 ка. Не знам дали ќе ја соберат... Инаку барам поефтина варијанта ,која...
Само на првите две има ставено извор, а и на тој извор може да му го изврти контекстот. Сега јас да прашам ќе ми даде сосема други бројки.
Мене 38ма и неколку дена бев кога ми го извадија конецот и веќе бев 6 прста отворена така да одма ме задржаа.
Исто и јас замисли на роденден не викаат и се лутат дека не доаѓаме ајде тоа помина одиме на роденден после месец дена кај друго дете таму гледам...
Некој кој работи во call center на англиски ако може да ми пише во врска со тоа како работат, дали се има шема според која се водат разговори исл.
[ATTACH]
Лубеница
Супер беа. Не ме остави да станам сама и пред да јадам. Ме стана ме однесе до тоалет ме миеше сестра. За бебето кога побарав да не и даваат ад за да...
Оддели ги имињата со запирка.