Естрофем имаш пиено?
На неа со ова шприцаш или околу количката? Уште не сум купила јас спреј, се мислам од кој. Дали тој на Chicco од 2+ да земам.
Здраво за лаборантски техничар каде да се обратам од каде да почнам?Колку потписи треба да соберам?
[ATTACH]
Здраво каде можам да најдам пончо за на плажа ама за 5 годишно дете?
Тоа е зачаран круг и изнемоштен народ. Системот не може на друг начин да функционира без корупција. Луѓето не можат на друг начин да живеат без да ја...
Да да и кај мене варираше до кај 40 дена па неколку дена ич и после тоа добив :?:
Здраво, веќе имаме 4ти ден сипаница. Немаме многу, тук таму и лесно минеме засега, апетит никогаш повеќе немала, бомбона. Е сега прашање ми е дали...
Овие пуштија дел од автопат и свршија сите вемеровци. Се плашам дека ќе се повтори она со претходното вмро - колку ќе градат, толку и ќе крадат. Ама...
Биди умна.
Откажуваат поради покачен прогестерон пред пункција или овулација, не е убаво тогаш да е покачен, од причините што претходно ги пишав. Прогестеронот...
Ние како народ сме премногу навикнати на начинот на којшто функционира системот. Одење по линија на најмал можен отпор со користење на џокер "Повикај...
Ќерка од блиски доби и обетки златни, со ги носи нив и белегзии и сл. Сите се убави, преубави и имаат каква таква вредност. Проблемот е што е мала...
Клот да најдеш еднобојни и стикери со багери, интересен проект ќе е и заедно да лепите.
Во Бис, карши Жан Митрев
Крст сакав бидејќи е крштевка, ја примаат верата нели..Јасимам крст од баба ми и апсолутно ниту еднаш го немам ставено ама ми е драг подарок оти е од...
Мене матичниот гинеколог ми реле во 16 недела дека имам плацента превиа целосно го покрива грлото на матката. Ми препорача боледивање добрестон два...
Во април правев хистероскопија со брис. Во Мај имав две прп на ендометриум Во јуни ми ставија една теваграстим. И ендометриумот не мрда од 5 ка....
Оддели ги имињата со запирка.