јас правев минатата недела на клиника и стигнаа за 4 дена резултатите
Нели сопругата наследува половина од имотот ? А децата ја делат другата половина?
Кај Др.Илиевски. Втор царски ми беше кај него,одлично поминав и општо од Чаир сум задоволна,само мислам дека близнации пораѓаат после 32...
Исто е и кај нас, имаме секакви реквизити, знаат да се соберат по 10 деца, ама тогаш ја нема баш да вика, зошто пола од тие деца, се од зградата во...
Во која клиника е таа цена?
И јас ќе одев ама си продолжи со игра како ништо да не било, си јадеше и пиеше најнормално. Еве и денес фала богу е супер. Едит -Мислиш допрва да го...
Читам читам, со ѕверкава дома што не е очи да тргнеш од неа, на рати оди читањето (facepalm) :rofl: На Booking следам па за reviews читам и на Trip...
Ставрос и Неа Врасна се дијаметрално спротивни. Во Ставрос плажите се песочни и плитки, особено како слегуваш надолу кон третиот крак. Неа Врасна ја...
Еве у моментов се радувам што се тука. Малата ја играат. Ме откачи матичната по телефон, ќе затварање порано денес да сум отишла на...
Јас одма би отишла на болница.
Таман дружба може да направиме :D
Kako pominavte? Kaj koj Doktor?
Се одучивме од пелени веќе има скоро еден месец,не сакаше да седне на нокшир , се додека не се измочка еднаш, со браво и чукање раце му бидна...
Им воведувам жолчка денес иж е 3 ден и треба да им дадам цела.Им се порежети редот денес едниот близнак ми е настинат па дали може со ручекот ориз со...
Да не бидиме толку песимисти... Кога рекле дека наскоро ќе биди ваљда ќе биди... Јас не се вознемирувам и сеуште имам надеж дека ќе ме изберат...
Јас имам голем двор кој е малтене како игротека, и децата мои не да се бучни туку и пребучни, уште па ако дојдат и други деца мислам дека пола мало...
Koga nosev dokumenti na 7mi mi rekoa za 10 dena kolku toa e tocno, iskreno ne znam. Ako nekoj se javil ili gi iskontaktiral neka pise.
Бебево има секрет во носот, и го слушам, нит и тече нос, нит па кашла нит температура ништо. Весела си игра. И пишувам на матичнава, нит ја прегледа...
Секако дека не си молчиме, кажано и е повеќе пати, дека си се во свое место, дека се деца, дека во пристојно време играат, и ако и смета може да се...
И мене така ми рекоја:sweat:, за 3 часа се породив со си цтг и анестезија. Среќа не беше пукнат водењак тек тогаш сигурно ќе се породев по пат:D....
Оддели ги имињата со запирка.