Не би требало да ти се чини, и јас второво го почуствував во 16та недела.
По загубата на моето бебе. :u:
Исто баш! Ќе ја земе маж ми и ќе се смири и исто му викам - мене не ме сака детево :@ па ќе си поплачам и ја и така … вероватно дека се со нас по...
Daj boze da se namali so doenjeto vikat se namaluval ama sega e najvazno e deteto da se rode zivo I zdravo pa posle ke go resavame miomot :)
Леле мислев само моево е со штрајковиве :?: само он најчесто насабајле до кај 3-4 на пладне си цица редовно, после до 8 вечерта никако не сака, и...
Јас дадов путер несолен на президент
Честитки мама, да е жив и здрав Матеј :l:
Neshto takvo vidov imashe vo butik infinity i anna_fashion_mk na insta ako ti fakja oko.
Јас кај докторка што мисли дека разголените сами си го барале зашто ги силувале никогаш не би тропнала на врата. Се гледа дека е проста и злобна чим...
Колку часа сликање?
Какво просо и амарант земаш?
Во осигурителната компанија каде што ти е полисата направена, има онлине да се купи.
Во Дајмонд трговскиот знам има.
Има шанси. Јас бев така. Ама па побрзо изби кај мене, од колку кај малото, без температура.. Нез дали е до тоа. Следи, и со лесно.
[ATTACH] Еве ви супер понуда
[ATTACH]
Ние почнавме да лазиме :inlove::inlove::inlove: На точно 7 месеци, е тек сеа шланг ќе се напраам, ова мое дете не запирааа. Кога ќе прооди тек тогаш...
Не верувам да го вадат при царски, преголем ризик им е, ако нема компликации може и да го остават. И јас сум со голем миом сеа сум 33 недела сега сум...
Каде можам да извадам зелен картон, после 19:00ч?
Вака да прашам, кој се може да се пријави на овој испит? Дали самоволно се пријавувате или од јавна администрација ве праќаат ( веќе сте вработените...
Оддели ги имињата со запирка.