Не, ќе пробам и тоа па баш ќе кажам. Фала ти :)
Јас наплаќам 15 евра од квадрат, се движат од 15-20 моментално.
Со награда проба?
Има, јас го имам постојано дома и многу ми помага при тахикардија, вознемиреност, несоница.
Kako sto veke ti kaza clenkata razgovaraj prvicno so maz ti. Ako e mal stanot a oni 6 luge planiraat da vi se tupnat, probaj malku i politicki bez...
I jas sum vo ista situacija kako so tebe I jagoda so golem miom na pocetoko na bremenosta mnogu se plasese ama sega nekako gledam da se otpustam I...
Жени мојов кажува дека му се моча, сега најчесто е гол или во гаќи дома, спонтано дојде ова, сам бараше не сум го форсирала, кога му се моча кажува...
Оф леле душиче греота.. Нас моментално не ставија на терапија со ефекол џуниор и парафинско масло секое утро 4 дена по ред да пие. Прв пат му се...
За 2 недели полни 2год :party: 15кг 90цм 24ка патики
Пред околу 1 година можеби и 2 многу убаво се чистеше со оваа паста, во последно време гледам слабо чисти. Исто така има и како спреј од истава...
[ATTACH]
Некој да каже рецепт за убаво тесто за пица?
Талески баш го прашав сега кога бевме и ми кажа гледај да се меки и да се превиткуваат. Викам од Кеги ли тиа? Он ми се обрати : Кеги малце претерале...
Како мислиш да смениш автошкола? Имаш веќе уплатено во една за часови, ама се предомисли за друга? Ако е така мислам дека не може да ти се префрлат...
Твоја одлуката била. И јас си викав, ама зошто да пијам, не гледам потреба. После и двете докторки ми објаснија дека дал царски или природно , еве...
Ај малку помош, каде да најдам сталажа за вакво корито, не ми одговара таа што ми ја даде золва ми оти е за длабоко корито заоблено од пластичните
Мојата на 2 месеци ко ја мереа во должина абе толку мрдаше шо не знам ни дали е релевантна бројката. Не видов во книшката дали е запишано мислам 56см...
Mene doktorkata mi rece ne se sekiraj, ke probame prirodno, ke sledime tonovi, ako ne odi ke pravime carski ne si ni prva ni posledna ke bide se ok...
Мамички кажете ми ортопед какви први кондурки ви има кажано да се земат?
Не сум знаела дека го има во ваква варијанта. Утре ќе си купам. Фала ти :l:
Оддели ги имињата со запирка.