Значи стилист?:D Па добро, може со Сергеј да бидеш другарка:wasntme:
Дали некој ја има користено?[ATTACH]
Е ништо ја онака само за стил прибирам информации
Знаете каде се гледа на кого му имате испратено понуда за пријателство?
Не спие над мене ама некогаш си полежува на стомаче легнат на мене :) Иначе може да сум од доење искривена. Навечер си го земам кај мене и си цица :)...
Исто тераме и ние, прозор на будност му е 2-2,5 часа зависи, знаци не покажува ретко се прозева или трие очи. Заспива со цуце и во раце па префрлам...
Исто и мене :inlove::inlove: Посебно со доењето,па ептен...и двете уште ги дојам (14м) некако како да не сум спремна да ги одбијам,а тие уживаат...
Majki na kerce vcera i zimaa krv i denes i stana vakvo,care sto da pravime?
Чудно. Па баш еу државјанин е таткото и после 5 год работа, нели ги следува децата? Мислам така беше. A за не еу, од мк на пример треба да има може...
Ќе се замешам. Мој предлог Белотеро или Теоксан, јас од нив сум најзадоволна:). Предлог за доктор немам пошто немам искуство во Скопје, од познанички...
[MEDIA]
zdravo ke moze li da mi pise nekoj sto e zapisan na ekonomski fakultet?
Мене се ме боли:D. Дали ти спие над тебе легнато? Мене кога ми спие така ме болат ребрата.
FSH vo januari mi beshe 7, rezultati od denes 9,8...Vo juli piev letrozol 2x1-5 dena, imav mnogu antralni..Mozhno e da e pokacheno poradi terapijata?...
"As the crow flies" ја гледав истата година кога испадна првата сезона. За мене, прилично нервозно, она малото правеше сплетки. :envy::@ Пред тоа...
Дури не се преселам на пример:D Интереси бе- хеви метал, бркање дечковци, везење гоблени(tumbleweed) Кога зборот интерес го сменил значењето и...
Здраво мајки. Незнам дали е прашањето за тука :?: Веќе една недела има кај што ме болат плеќите, дали ви се дешава и на некоја од вас? Дали може да е...
Па ако е специјалист психијатар, значи бил специјализант веќе неколку години на исто одделение. Одма после факултет не можеш да бидеш психијатар
Ние примаме 2х10 капки .Ама сме предвремено родени со хемоглобин 104 сега ние 113.Прашај повторно некако многу е.
@Anturium :l:
Оддели ги имињата со запирка.