Благодарам.
Кое карго ? Мојата е стигната во Ск веќе три дена и вип пошта маки немаат за да ја подигнат…
Бевме денес кај матичниот не успеа баш да и го витит јазичето многу плачеше,ни рече дека вака не се сомневат дека е од јазичето, јас му кажав она што...
Ај да направам снимка прво да средм со матична па ќњ ти пишам. Фала ви многу за одговорите и тебе и на Alishan30 :l:
За некој ден месец :inlove:
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[MEDIA]
Здраво, дали некој има полагано државен испит за забен техничар во Скопје?
Колку направивте вие? :sweat: Маки, слично ми звучи
уште овие ги немав :D [ATTACH]
Бејби исто и јас за моево мислам дека има рефлукс, освен што повраќа се случува на сред доење да се тргне и како нагон за повраќање и да не може...
Јас да чујам такво нешто од доктор или докторка, прво шамар ќе им упалам, па ќе ги пријавам кај шо треба да се пријават, па ќе ги објавам низ сите...
[ATTACH]
Нас вака ни е секој ден последниве недели. Дали скок или некое друго чудо не се трпи. И навечер ни цицка сака ни ништо, 200 пати се буди и кенка,...
Фала ти многу, ќе разгледам имам уште недела дена до одмор хахахах:D
Мислам дека таму имаше блиску деканат. Кога ќе одиш према излезот и не беше книжарница туку повеќе личеше на тие зелените трафики.
Благодарам, и овие се изгледа на одмор не се достапни. Благодарам за одговорот ❤️
Цело време сме ние дома gentle parenting, зборување нежно, трпеливо и најчесто е разбран. Меѓутоа последниве недели не знам што да кажам. Престрашно,...
И твојава манекенка машала ко моево и на @Feniksgirl . Јас бев малку загрижена, прашував педијатар да не е абнормално многу 73цм да биде на полни 6...
Оддели ги имињата со запирка.