Секако, зависи од самото дете ама ако добро памтам членката има пишано дека малото е баш музикално и сака да свири, затоа и предложив такво нокширче,...
Па и мене ми е тоа , хулахопките не би и ги облекла секако само по фустан , ама мислам да најдам нешто ептен бебешко дека пак малечко кревко.. Да ти...
Како се погодивме јас и ти вака? Маж ми и брат ми се водолии, јас сум родена меѓу лав и девица 8-| Кај мене освен јас и брат ми, дома сите беа...
Имаш копче пријави во пораките. Стисни и напиши до модераторите дека те вознемируваат. Во категоријата за форумот ти е прашањето, ама ќе ги научиш...
Јас пред 10 минути се расплакав затоа што му кажав на маж ми дека закажав за наредна недела последен редовен преглед пред почеток со цтг :lol: Ех...
Дали некој има искуство со летна количка од Bebeconfort брендот?
Дали некоја ги има овие shapewear шорцеви од Зара? Или да ми препорачате друго место кај би можела да најдам? Конкретно не барам да е нешто што...
Се работи за Herpes simplex virus, 1 е причинител на орален херпес, 2ката на генитален, тука се претставени како 1+2 и IGG е стара прележана...
Како тргнало кафето ич нема да го откажам, туку ќе почнат и по родендените да ми ги носат во пакети, пакети. Само правам друштво на сите, богами и...
Јас им имам дадено со авокадо и банана
Хаха па што знам и брат ми е водолија па можда затоа ми е лесно со маж ми. За инат и нарцис да точно, они нај нај нема боље од нив :rofl: И да не...
Јас тие super никако не можам да ги ставам. Кога имам полајт циклус, ставам mini и од тие regular pro comfort, и се ок, ама супер :shake:. Не знам...
Од вакво нокширче моето се плашеше. А кошта баш многу, ете го, уште стои за џабе. На крај во најобично со волан се одвикна. Секое дете е различно,...
фала тии Приметив и дека после давање на бејбитол витамините има грчеви и баш тогаш постојано сака исто на града.. веројатно и утеха и е..
Ухх, не сме биле во ситуација кај што е мавано нон стоп али штипната да, кај нас дада реагира одма ама пошо се случило еднаш и не ми било нешто...
Тешки (богами и во кг:rofl:) ама луѓе со добра душа, поштени, што би рекла мајка ми со крстот на чело. Ова мажево ќе видиме што ќе реши да биде,...
Јака ти душа со две водолии дома. Маж ми е водолија, знам кои маки си ги имаш, нарцис, инает, а бе да не сакало да се признае кога греши :rofl: Како...
Овој уште подобар е. Ама сигурно најмногу % содржи цитрат.
@forumce @orxideya еве јас каков земам од NOW [ATTACH] [ATTACH]
леле ти праќам гушка за водолиите, маж ми е водолија, многу се тешки :rofl: ќерка ми е стрелче, навивам за стрелче :D
Оддели ги имињата со запирка.