Sto e biofilm?
Дали е во ред секој ден да се пијат Електролити? Идам на работа секој ден во најжешкото. Па, да не има штета. Пијам од овие : POLSKI LEK Plusssz...
[MEDIA]
Имам слушнато дека некои попови фиктивно ја внесувале личноста што не е крстена во книга на крстени иако тоа релано не се случило и правеле потоа...
Здраво, може ли мислење за тестов за овулација[ATTACH] ? Дали за ден два да повторам пак
Ама iherb само по dhl пушта во Македонија, нема веќе достава со обична пошта.
Извини што се вмешувам. На Чери не знам зошто не и кажале, дали виделе или не како што кажа и сама, но кај мене докторката го виде на редовно цтг....
Дали може да носам леќи од друга фирма или тоа го одредува офталмолог?
Кај нас не се продолжија, 3те дена измеѓу двата скока спиеше по 2ипол саати ќе се помочав од среќа и толку беше. Сега може да поспие макс саат ипол и...
Дали знаете згради во изградба, вп населба аеродром
Пошто е најактивна тема, еве и тука ќе пишам. Продавам Cybex Balios S Lux комплет од основната единица за седење и корпата, црна боја. Единицата за...
можеш, цела бременост само тоа и брусница пиев ( плод варев)
Предлог за крема за лице за осетлива кожа склона на црвенило и периодични акни за возраст над 40г?
За други не знам како би реагирала, ако моето дете удри или се закачне тука забавата завршува за него (се случи во парк неколку пати и одма дома...
Билко не дека ја толку многу трчам и ми се сака да вакцинира во моменотов, цел месец дома беше. Полудевме и двете. Она наполни две, до две години и...
Беше 2м кога почнавме да даваме сега е 3.5м
Продавам Cybex Balios S Lux комплет од основната единица за седење и корпата, црна боја. Единицата за седење е спакувана некористена воопшто. Ако е...
Не ме малтретираш, тука сме да си помогнеме колку што можеме. Докторката на ехо виде,т.е. претпостави дека еднаш е замотана, кога излезе од мене беше...
Просото најдобро е да одстои во вода неколку часа. Јас вечерта го ставам (2 лажици). Утрото го варам просото со вода одприлика ставам и плус во друго...
Оддели ги имињата со запирка.