Сите сме исти буквално како мозоците да ни се програмирани на исто на сите.И јас деновите пред пораѓај буквално истото го мислев но се помина во...
Јас меѓу 10:15-10:30 давам доручек. Околу 14:30 планирам да воведам ручек, од утре ќе почнам за проба.
фала ви на сите за одговорот ако нешто ми текне да прашам друго ќе ви пишам пак :)
@јolene како сте?
На бебчо две недели почна да му солзи едното окче како жолтеникаво му тече и кога стане од спиење како залепенко е.Дали да го чистам со нешто?
Леле како јас да се прочитав. Јас важам зс голема паничарка и пред да забременам имав анксиозни моменти кои ми исчезнаа скроз во бременоста ама овие...
Вие исто ко нас, само ние се родивме подолги и бевме 62цм на 2 месеци.:x
Мајќи обичните овесни снегулки од кам најевтините како ги смремате? Сеуште немам дадено незнам како да спремам. Ве молам совет.
Здраво Ортомедика ли е ординацијата на Видоевски , ортопедот кого доста го фалат за деца ? Сакам да закажам термин , и се мислам да одиме кај него....
Ако се вакцинирани најверојатно нема да фатите, зимото синко беше со внука 24/7 ден од како се исипа, кога се врати и другата се исипа синко ништо....
Девојки update? Што излезе, и кај мене е исто
Mozhe matichen da zeme takov bris i da se odnese vo Histolab?
супер поминав. Немав хидросалпинг, се е ок
[MEDIA]
Во Хистолаб прават, земениот брис да го однесеш таму.
Имам чуено дека некои попови не биле толку ригидни кон тоа прашање и некрстеното лице го внесувале во книга на крстени иако реално тоа никогаш не се...
Zdravo devojki Dali nekoja od vas poznava nekoja dobra frizerka, sakam da se isfarbam vo crvena boja ama ne nekoja sto mnogu tresti tuku potemna...
Од каде е шишето?
Кај спомнав температура, кај се запустив. Од 2 наваму, 2 пати ми крева температура. Прво во 2ипол, имаше 38,7. Му дадов ефералган, му спадна и си...
Фала ти многу! ❤️ Мебелот е правен по нарачка според рендерите, па не знам точно од каде се набавени – тоа го организираше архитектката. А масичките...
Оддели ги имињата со запирка.