Ја има мицеларната во Дм? Одамна им е постов. [ATTACH]
RIP prince of darkness :( [MEDIA]
Кои каши се поквалитетни Holle или hipp?
Седам и ги слушам песните од kpop demon hunters.:worried: Send help.
Девојки здраво Да прашам дали имате искуство од доктор Илир Шурлани пд Чаир и Ирена Папестиев од ГАК, се двоумам уште каде да се пораѓам
Attipas :)
А следиш овулација? Пробај ако не си следела, земи со траките од аптека и проверувај секој циклус и кога ќе бидеш во овулација работете на случајот....
Да не е лош ама дека сум сама поголем дел мм бизнис си тера па затоа сакав нешто поблиските да не палам кола да он е смирен а гужви се кај него...
Да можеш слободно да си користиш.
@1209 , ако се работи за период од 2-3 месеци, реално не би го пратила во градинка, под услов да финансиски можеш да си дозволиш да останеш дома....
kaj mene imase denes,se bese ok
Здраво, дали има некој искуство со Simple Wedding Events и ресторан Dalia, поконкреѕно и со храната/менијата во Simple?
i nie imavme sipanici i vo vakcinalniot punkt ni rekoa najmalku 40dena posle prelezani...ako e togas se dobro da odi za vakcina
Леле ме пресмејавте , тотално несвесно држам беба куцам одвај стигам а ми фалат вакви муабети мило ми е што е без замерки лејди ме маваат мене...
Абе ок се приватниве ама треба матичен некој за упат рецепта ова она да го следи детето. Јас сум кај Филев, за сега сум задоволна идам од хром во...
Ако од A1 net sef разменам 50GB интернет за 10GB интернет во роаминг, ќе можам тие 10GB слободно да си ги користам во странство, нема ништо плус да...
Хаха јас те навикнав, малку потешко е ама чим видам точки ти си :rofl:(highfive):l:
Да Фстаци?
Да од кеги беа со патентче целите одоздола. Ајде за почеток да имаш некои, понатака ќе купиш има исто едни како чорапчиња доле гумени и такви има...
Не не се лутам несвесно сум го правела тоа дека пишувам со една рака фала што ми кажа
Оддели ги имињата со запирка.